Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
29.11.2025, 03:11
Konrad Curze nie każdy chce się zrobić jak świnia w bajorze
dodaj jeszcze vóde... i masz zgon, i kaca 3dni... doceń potenciał samej substancji
dodaj jeszcze vóde... i masz zgon, i kaca 3dni... doceń potenciał samej substancji
Krótki raport z czwartku, bo miałem opisać.
Na start uczuleniówka, krótka kreseczka sniffem. Po ok. 10 minutach zaczęło się robić miękko na nogach. Postanowiłem że wszystko jest ok i czas wrzucić 300mg w kapsułce żelatywowej. Po ok. 25 minutach od wzięcia zaczęło się powoli ładować, 5 minut później poszła kreska sniffa na rozruch. Nie wiem ile to trwało, ale wrażenie miałem że prawie natychmiast, weszło wszystko razem bardzo grubo. Faza była bardziej euforyczna niż speedowa, ale nie przymulała jak to czasem z MDMA bywa.
Faza dość szybko się rozeszła ale było przyjemnie, po jakimś czasie próbowałem dorzucić drugie 300mg, ale za drugim razem już tak dobrze nie weszło.
Nie znam zbyt dobrze mefedronu, brałem to raptem 2 razy, ale uważam że bardzo spoko. Na pewno jest aktywny i działa spoko.
Co do dawkowania. 300mg to dla mnie "normalna" dawka bo ważę 120kg i jestem "duży". Tolerka, ostatni raz cokolwiek pół roku temu.
Na start uczuleniówka, krótka kreseczka sniffem. Po ok. 10 minutach zaczęło się robić miękko na nogach. Postanowiłem że wszystko jest ok i czas wrzucić 300mg w kapsułce żelatywowej. Po ok. 25 minutach od wzięcia zaczęło się powoli ładować, 5 minut później poszła kreska sniffa na rozruch. Nie wiem ile to trwało, ale wrażenie miałem że prawie natychmiast, weszło wszystko razem bardzo grubo. Faza była bardziej euforyczna niż speedowa, ale nie przymulała jak to czasem z MDMA bywa.
Faza dość szybko się rozeszła ale było przyjemnie, po jakimś czasie próbowałem dorzucić drugie 300mg, ale za drugim razem już tak dobrze nie weszło.
Nie znam zbyt dobrze mefedronu, brałem to raptem 2 razy, ale uważam że bardzo spoko. Na pewno jest aktywny i działa spoko.
Co do dawkowania. 300mg to dla mnie "normalna" dawka bo ważę 120kg i jestem "duży". Tolerka, ostatni raz cokolwiek pół roku temu.
![[Obrazek: IMG-0306.jpg]](https://i.ibb.co/WvfMqhKq/IMG-0306.jpg)
![[Obrazek: IMG-0305.jpg]](https://i.ibb.co/jZf2Sk84/IMG-0305.jpg)
![[Obrazek: IMG-0304.jpg]](https://i.ibb.co/gLz1x7Bm/IMG-0304.jpg)
Dzięki za nagrodę!
Nazwa: 4MMC
Ostatnie badania 2 tygodnie
Temu 12g 4mmc. Z poprzedniego sortu
Wygląd: Biało-przezroczysty, błyszczący suchy kryształ, lekko sie kruszy.
Metoda podania: Sniff/Oral
Smak/Zapach: zapach wręcz niewyczuwalny, a spływa neutralny w smaku, zadnego obrzydzenia, troche napoju i git, ogolnie radze miec caly czas cos pod ręką bo wysusza strasznie.
Dawkowanie początkowe około 200mg sniff, godzina 20, wejscie doslownie w 2-3min, duży wzrost energii i motywacji do działania.
70% eufori 30%stim,
człowiek od razu chciałby załatwić 10spraw na raz, ofc obowiązkowa wizyta w kibelku^^ Daje naprawdę fajnego kopa.
Około godziny 21 zaczeło schodzić mimo to dalej bardzo fajny stan. Kilka minut pozniej postanowilem zarzucić bombke w kapsułce, 500mg, tutaj to juz totalna euforia, totalne rozleniwienie, czlowiek sie czuje jak taki pluszowy miś^^ bardzo przyjemne, chociaz ja osobiscie wole ta wersje z lekkim stimem bo z natury jestem leniwy, no i tutaj zaskoczenie bo, piszac to aktualnie mam 2 w nocy, czyli minelo okolo 4h od wejscia bombki a ja dalej nawet nie mysle o dorzutkach bo czuje sie znakomicie.
reszta pozniej.
Opinia jest mojego kolegi któremu przekazałem nagrodę
Coś ode mnie na koniec gratulacje Escobar udało ci się w końcu załatwić zajebisty Mefedron jak po ostatnim sorcie byliśmy zwiedzeni to tutaj mój ziomek jest w chuj zadowolony. Jest starym wujadaczem i serio zrobiło to wrażenie. Nie mogę się doczekać kiedy sam go spróbuję.
Be objective and honest.