Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
27.03.2025, 17:11
(19.03.2025, 02:04)ZbYcH093 napisał(a): Powiedzcie tak poważnie z czym to mieszać żeby pała dobrze stawała?
Ja to głównie waliłem żeby się bzykać dwa dni non stop i nie dochodzić, ale ostatnio drugiego dnia już nie chce stawać.
Doradzicie coś?
Silendinafil apteka (maxi gra) etc.
Be objective and honest.
31.03.2025, 09:40
Widzę bondziorno new batch 4ememci wyglądający baaarddzo dobrze :o
Be objective and honest.
02.04.2025, 05:45
Podkład jedno piwko 12% na ex wypite
Na start poszły dwie linie po 250mg temat kruszy sie bardzo dobrze na moje , po 3-4 minutach wjeżdża. Czuć taka błogość i spokój i mega euforia, przyjemnie ciepło się zrobiło. No i tak szliśmy sobie spacerkiem i morda i cieszyliśmy się poprostu tym stanem
Towar pierwsza klasa top jeden, na pewno wrócę! 3g poszły w 3 dni . Brawo. 10/10
Na start poszły dwie linie po 250mg temat kruszy sie bardzo dobrze na moje , po 3-4 minutach wjeżdża. Czuć taka błogość i spokój i mega euforia, przyjemnie ciepło się zrobiło. No i tak szliśmy sobie spacerkiem i morda i cieszyliśmy się poprostu tym stanem
Towar pierwsza klasa top jeden, na pewno wrócę! 3g poszły w 3 dni . Brawo. 10/10
![[Obrazek: Screenshot-20250402-063244-Gallery.jpg]](https://i.ibb.co/n880bdHb/Screenshot-20250402-063244-Gallery.jpg)
8 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 8 godzin(y) temu przez JureKiler.
Powód edycji: Jurekiler
)
M7G9O japierdole gościu czytam i nie wierzę porobiona typiara 4mmc i powiedziała ci że jesteś aseksualny? Dla czego ja sie pytam, chuja w mordę bym jej za to wsadził hahaha 😛
Nie widziałem jescze niechętnej dziewczyny jescze po takim sprzęcie pierwszorzędnym masakracja
Biała_mysz_a_kysz! mordo to ja nie wiem jak ty to zrobiłeś bo ja rekord zrobiłem na tym 4mmc i nie chciało mi się kończyć chyba 72h zrobiłem
Nie widziałem jescze niechętnej dziewczyny jescze po takim sprzęcie pierwszorzędnym masakracja
Biała_mysz_a_kysz! mordo to ja nie wiem jak ty to zrobiłeś bo ja rekord zrobiłem na tym 4mmc i nie chciało mi się kończyć chyba 72h zrobiłem
Be objective and honest.
8 godzin(y) temu
JureKiler
Wbrew popularnemu przekonaniu i mojemu wysokiemu libido na trzeźwo, a tym bardziej na fazie, jestem jak widać żywym dowodem na to, że przyjaźń damsko męska istnieje.
Nie narzekam na deficyt współżycia, czy brak uroku osobistego, więc aparatkę 4/10 mogę sobie odpuścić.
Wbrew popularnemu przekonaniu i mojemu wysokiemu libido na trzeźwo, a tym bardziej na fazie, jestem jak widać żywym dowodem na to, że przyjaźń damsko męska istnieje.

Nie narzekam na deficyt współżycia, czy brak uroku osobistego, więc aparatkę 4/10 mogę sobie odpuścić.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym