Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
Wczoraj, 14:02
4mmc
Waga około 200mg
Dostałem w samplu całość w pudrze z nie pokruszonym kryształem
Metoda zapisania sniff
50 mg na oko 2x 25mg lewa i prawa komora donosowa
Efekt znikomy lekkie pobudzenie z wyostrzona barwa widzenia podwyższona temperatura ciała oraz lekka stymulacja libido troszkę zwiekszone zwiekszone ogólnie nic ciekawego jak na metodę sniff
Czas działania około 40min
Wieczorem stratuje metodę oral może wtedy uzyskam od substancji zamierzamy efekt
Smak słonawy jak by ktoś soli dosypał do substancji
Ogólnie nie polecam 4 MMC z wiadomego sklepu za to inne substancje jak najbardziej ok nep naprawdę robi robote
Waga około 200mg
Metoda zapisania sniff
Efekt znikomy lekkie pobudzenie z wyostrzona barwa widzenia podwyższona temperatura ciała oraz lekka stymulacja libido troszkę zwiekszone zwiekszone ogólnie nic ciekawego jak na metodę sniff
Wieczorem stratuje metodę oral może wtedy uzyskam od substancji zamierzamy efekt
Ogólnie nie polecam 4 MMC z wiadomego sklepu za to inne substancje jak najbardziej ok nep naprawdę robi robote
10 minut(y) temu
(Wczoraj, 14:02)filat napisał(a): 4mmc
Waga około 200mg
Metoda zapisania sniff
No jeśli chodzi o mefka to tutaj zabawa się praktycznie dop od 150mg zaczyna a zazwyczaj ludzie startują od 250mg wzwyż nawet z czystym "nie solonym" towarem...
Tu by mnie akurat nie zdziwiło, abyś nic nie poczuł, a jednak poczułeś. Ostatnio kilku vendorów mam jakieś słone te mefy, chyba się komuś zwarcie zrobiło, że takie coś wprowadzi do obrotu.
Jeśli masz możliwość to walnij sobie lajna 200mg ... i zobacz czy będzie działało na granicy placebo.

mrrrrau