Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
Biodostępność produktu oferowane przez firmę Escobar jest na najwyższym poziomie.
Produkt aktywny już od mikro dawek.
Uczuleniówka u szczurów o wadze 48 i 59kg wykazała pozytywny test.
Dawki powyżej 250mg potrafią wyrzucić człowieka ze spokojnego orbitowania, także polecam uważać,
zwł w połączeniu z alko lub innymi używkami, produkt bardzo łatwo wchodzi w korelację.
O czym należy wspomnieć to, że jest to produkt wbrew pozorom bardzo euforyczny,
mogła bym rzec, że jest to najlepsze 3CMC z jakim miałam styczność w ostatnim roku.
Produkt bardzo czysty, pachnie świeżością - tę świeżość wielu odczytuje za zapach rozpuszczalnika, ale to jest właśnie zapach chlorowej rodzinki ( jak jak rodzinka MMC ma swój specyficzny ketonowy, tak chlorki maja swój )
Jednemu to podejdzie, drugiemu nie - mnie podeszło.
zalecane jest:
- przestrzeganie BHP
- uważanie z dawkami
- nawadnianie / isotonic jesat idealny
- nie polecam mixów z innymi stimami! Produkt sam w sobie jest niezwykle mocny.
Co ważne, produkt grzeje organizm, należy uważać z częstotliwością dożutek.
Innych wartych wspomnienia objawów u szczurów, które przydadzą się w testowaniu labolatoryjnym nie pamiętam.
Należy delikatnie wspomnieć o tym by ogarnąć sobie patent na doprowadzanie produktu do wymaganego stanu konsupcji, polecam moździerz kamienną.
produkt bardzo aktywny, polecam.
Dziękuję Escobar za możliwość testu.
Produkt aktywny już od mikro dawek.
Uczuleniówka u szczurów o wadze 48 i 59kg wykazała pozytywny test.
Dawki powyżej 250mg potrafią wyrzucić człowieka ze spokojnego orbitowania, także polecam uważać,
zwł w połączeniu z alko lub innymi używkami, produkt bardzo łatwo wchodzi w korelację.
O czym należy wspomnieć to, że jest to produkt wbrew pozorom bardzo euforyczny,
mogła bym rzec, że jest to najlepsze 3CMC z jakim miałam styczność w ostatnim roku.
Produkt bardzo czysty, pachnie świeżością - tę świeżość wielu odczytuje za zapach rozpuszczalnika, ale to jest właśnie zapach chlorowej rodzinki ( jak jak rodzinka MMC ma swój specyficzny ketonowy, tak chlorki maja swój )
Jednemu to podejdzie, drugiemu nie - mnie podeszło.
zalecane jest:
- przestrzeganie BHP
- uważanie z dawkami
- nawadnianie / isotonic jesat idealny
- nie polecam mixów z innymi stimami! Produkt sam w sobie jest niezwykle mocny.
Co ważne, produkt grzeje organizm, należy uważać z częstotliwością dożutek.
Innych wartych wspomnienia objawów u szczurów, które przydadzą się w testowaniu labolatoryjnym nie pamiętam.
Należy delikatnie wspomnieć o tym by ogarnąć sobie patent na doprowadzanie produktu do wymaganego stanu konsupcji, polecam moździerz kamienną.
produkt bardzo aktywny, polecam.
Dziękuję Escobar za możliwość testu.

mrrrrau

09.04.2025, 15:59
Tak - ten to nowy już sorcik, moja poprzednia recka tyczyła się poprzedniego... który zdecydowanie był bardziej speedujący.
mrrrrau