Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Marsz Niepodległości
Napiszcie jaki macie stosunek do takiego wyrażania polskości. Czy jesteście za organizacją takiego marszu ? Czy jednoczy on czy dzieli społeczeństwo ?
Czy jest możliwy konsensus ponad podziałami, czy na zawsze Nasze społeczeństwo "skazane " jest na taki podział,
który "fundują " nam politycy ?
Czy jest możliwy konsensus ponad podziałami, czy na zawsze Nasze społeczeństwo "skazane " jest na taki podział,
który "fundują " nam politycy ?
Tak jak, Maleńczuk zrobił tęczową swastę, w celu zjednoczenia ruchu lgbt i narodowców ;-). Jest to manifest i pokaz absolutnego podziału warstw społecznych w kraju. Status quo "moja racja jest mojsza niż twojsza", od czasów Polan.
11.11.2023, 18:48
Uważam, że zawłaszczanie "polskości" jedej grupy społecznej przez druga to jedna z najgorszych rzeczy.
Tak samo nie podoba mi się upraszczanie rzeczywistości, że w Marszu Nieposległości idą nacjonaliści, turbo-patrioci itd.
Narracja traktująca społeczeństwo jak bezkształtną masę jest nie do przyjęcia.
Tak samo nie podoba mi się upraszczanie rzeczywistości, że w Marszu Nieposległości idą nacjonaliści, turbo-patrioci itd.
Narracja traktująca społeczeństwo jak bezkształtną masę jest nie do przyjęcia.
13.11.2023, 16:01
Jak dla mnie kto ma ochotę niech chodzi a co do eliminacji podziałów to już tylko od ludzi zależy.
7 godzin(y) temu
Marsze z roku na rok coraz spokojniejsze to media nie mają pożywki do pisania głupot, aby tylko kliknąć w artykuł o szumnej nazwie.
Zastanawiające jest jak łatwo ludzi nakręcić przeciw sobie, przez różne koncerny medialne, które na pewno nie realizują propolskich interesów, grają głównie na sensacji i podziale społeczeństwa, to dość słabe, ale też słabe, że ludzie, tę nienawiść kupują i grają rolę w nie swoim cyrku.
Zastanawiające jest jak łatwo ludzi nakręcić przeciw sobie, przez różne koncerny medialne, które na pewno nie realizują propolskich interesów, grają głównie na sensacji i podziale społeczeństwa, to dość słabe, ale też słabe, że ludzie, tę nienawiść kupują i grają rolę w nie swoim cyrku.
7 godzin(y) temu
Czeslawo ale o to własnie rządzącym chodzi, polaryzacja społeczeństwa na dwie grupy i nastawienie ich przeciw sobie, żeby tylko się tym zajmowali, od czasu do czasu zorganizuje się "igrzyska" w których szumnie będzie się opozycję sądzić., a głupi naród się będzie cieszyć i klaskać jak stado pawianów nie myśląc nawet przez chwilę o prawdziwie ważnych tematach...