Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Po jakich odczynnikach doświadczyliście problemów z pamięcią?
01.11.2024, 19:16
Benzosy usypiają wszystkie neuroprzekaźniki, także się nie dziwcie.
Ja raz wziąłem alprazolam na spanie ze dwa lata temu to potem dwa tygodnie dochodziłem do siebie, zanim przykry nastrój powrócił do normy. I pamięć, sprawność intelektualna oczywiście też.
Ja raz wziąłem alprazolam na spanie ze dwa lata temu to potem dwa tygodnie dochodziłem do siebie, zanim przykry nastrój powrócił do normy. I pamięć, sprawność intelektualna oczywiście też.
02.11.2024, 12:11
(01.11.2024, 19:16)Chochlik napisał(a): Benzosy usypiają wszystkie neuroprzekaźniki, także się nie dziwcie.
Nigdy mi się nie zdarzyło mieć spadku nastroju po benzo jedynie. Smutek z braku pustej paczki a tak to było ok. Więc dziwne dla mnie, ale jak wiadomo każdy organizm jest inny.
po alko...
a tak to raczej mi ta pamięć sie polepszała
może zdziwię tu niektórych, ale najlepszą miałam zawsze po ........... benzydaminie
serio rozkminy szły takie, że cofałam się nawet do wieku okolic 4 czy nawet 3 lat nawet nie wiedziałam, że pamiętam takie rzeczy
ale nadużywanie alko mi włączało zawsze amnezje, a pamięc krótkotrwała zawsze szFankowała
a tak to raczej mi ta pamięć sie polepszała
może zdziwię tu niektórych, ale najlepszą miałam zawsze po ........... benzydaminie
serio rozkminy szły takie, że cofałam się nawet do wieku okolic 4 czy nawet 3 lat nawet nie wiedziałam, że pamiętam takie rzeczy
ale nadużywanie alko mi włączało zawsze amnezje, a pamięc krótkotrwała zawsze szFankowała
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
03.11.2024, 13:23
No benzo. Najbardziej amnezyjne gówno. Szczególnie clonazepam.
Przez lata brania, naprawdę Jestem w stanie zapomnieć w kilka sekund, co miałem kupić albo zrobić czy wgl o czym myślałem......
Marihuana też ale to jak paliłem 5g dziennie kiedyś przez dobre 2lata jak mieszkałem w NL
Przez lata brania, naprawdę Jestem w stanie zapomnieć w kilka sekund, co miałem kupić albo zrobić czy wgl o czym myślałem......
Marihuana też ale to jak paliłem 5g dziennie kiedyś przez dobre 2lata jak mieszkałem w NL