Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy lubisz uczyć się nowych rzeczy? -01/30
30.01.2024, 16:55
Ja to powtarzam tutaj ciągle, bierzcie witaminy a jeśli często ciśniecie to w takie dni nawet potrójne dawki 😎😎
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
30.01.2024, 17:07
Popieram.
A i jeszcze jedno, byc może tak niskie dawki mi wystarczają bo ja mam po prostu pozytywne nastawienie do zycia.
Serio, nie cierpię się smucić. Wkurwia mnie to. A jak mam parszywy nastrój to wypierdalam do lasu. I chuj🥰
A i jeszcze jedno, byc może tak niskie dawki mi wystarczają bo ja mam po prostu pozytywne nastawienie do zycia.
Serio, nie cierpię się smucić. Wkurwia mnie to. A jak mam parszywy nastrój to wypierdalam do lasu. I chuj🥰
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Taaak, ale tylko jeśli trafiają w zakres moich zainteresowań. Np. Miałbym ogromną niechęć do tego zeby nauczyć się żonglować czy z innej beczki np. Układać kostkę Rubika.
Ale za to gra na nowym instrumencie muzycznym sprawiła by mi niewyobrażalną przyjemność w odpowiednich warunkach.
Pozdrawiam!
Ale za to gra na nowym instrumencie muzycznym sprawiła by mi niewyobrażalną przyjemność w odpowiednich warunkach.
Pozdrawiam!