Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak i gdzie kupić Bitcoiny?
31.03.2025, 09:39
Nie wszystko zrozumiałem tylko ten kod po prostu na kartce na poczcie można podać klucz portfela BTC na tym przelewie bank transfer chyba cośw tym stylu.
A co do literówek.
Postaram się pisać spójnej oraz bez literówek taki telefon sie ścina jakies T9 czy coś Xiaomi chińskiemam
A co do literówek.
Postaram się pisać spójnej oraz bez literówek taki telefon sie ścina jakies T9 czy coś Xiaomi chińskiemam
31.03.2025, 12:31
Dzieki rweqwewe123 ja mam bitomat shitcoins i prowizje sa takie same jw napisales? bo przeczytałem wszystko u nich i huja pisze
31.03.2025, 12:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.03.2025, 12:44 przez Rweqerew333.)
Dzięki kej9 za odpowiedź na czacie.
Wygląda na to, że na ten moment najlepiej kupować BTC w tym miejscu:
https://simpleswap.io/
Kupujcie proszę na swoje prywatne portfele i stamtąd wysyłajcie dopiero hajs do vendora. Jak by ktoś miał jakieś pytania to służę pomocą.
Forsik1910 jakoś ja znalazłem info:
Wygląda na to, że na ten moment najlepiej kupować BTC w tym miejscu:
https://simpleswap.io/
Kupujcie proszę na swoje prywatne portfele i stamtąd wysyłajcie dopiero hajs do vendora. Jak by ktoś miał jakieś pytania to służę pomocą.
Forsik1910 jakoś ja znalazłem info:
Cytat:Bitomaty Shitcoins.club oferują jedną z najlepszych prowizji w Polsce. Niejednokrotnie można spotkać się z niesłusznym stwierdzeniem, że inwestycja w bitomacie jest mało opłacalna, przez dużą prowizje. Ten stereotyp nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Dzięki wielu promocjom prowizja w bitomacie sięga nawet 2% względem giełd. Wszystkie szczegółowe informacje dotyczące aktualnego kursu kryptowalut znajdziecie u nas na stronie głównej. Koszt użycia bitomatu zależy od ilości kryptowaluty, którą chcemy kupić. W przypadku bitomatu Shitcoins.club, prowizja wynosi od 0 do 3%. Bardzo często firma oferuje promocje, w których prowizja może być niższa. Aby skorzystać z promocji, należy śledzić kanały social media lub stronę internetową firmy.
31.03.2025, 19:53
Jak mam konto na 4coins portfel,kupie btc w bitomacie przeleje na portfel 4coins czy mogle wysłac do vendora bez weryfikacij ?
Widzew i Ruch jest nas dwóch
31.03.2025, 20:00
To trochę lipne rozwiązanie korzystać z pośrednika. Najlepiej mieć swój prywatny portfel.
Nie korzystałem nigdy z 4coins. Podejrzewam, że będą to weryfikować.
Jak chcesz w miarę bezpiecznie to załatwić to lepszy będzie już chyba bitomat.
Nie kupowałem nigdy w bitomacie. Tam też trzeba skanować swój dowód albo podawać jakieś dane?
Nie korzystałem nigdy z 4coins. Podejrzewam, że będą to weryfikować.
Jak chcesz w miarę bezpiecznie to załatwić to lepszy będzie już chyba bitomat.
Nie kupowałem nigdy w bitomacie. Tam też trzeba skanować swój dowód albo podawać jakieś dane?