Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co można porównać do fety?
no jak nic...
KOFEINA
działa niemalże tak samo, z tym że wypierdala z butów bardziej, skupienie, koncentracja, obraz HD i to kochane JEBUDUP czytaj: speed
bardzo działa na noradrenalinkę stąd pikawka szybciej chodzi i odczuwamy sławnego speeda
nie bez powodu jest dorzucana do starego poczciwego antka, aby pomóc mu w walorach - opisywanego już speeda, którego ogólnie samej amfie właśnie brakuje.
speedowa amfa = z kofeiną... równanie proste jak E=mc2
to jedyne co mi przychodzi aby przyrównać działanie AMFKI do czegokolwiek.
z naturalnych rzeczóf to jeszcze dobrzej jakości YERBA MATE - nie ten szajs z biedronki w saszetce - tylko odpowiednia dawka - odpowiednio zaparzona
ten RUSH motywacyjny do działania niemalże identyczny. Speed do zniesienia, tez podobny do amfki. I sprzątasz sobie mieszkanie 4 godziny...
KOFEINA

bardzo działa na noradrenalinkę stąd pikawka szybciej chodzi i odczuwamy sławnego speeda
nie bez powodu jest dorzucana do starego poczciwego antka, aby pomóc mu w walorach - opisywanego już speeda, którego ogólnie samej amfie właśnie brakuje.
speedowa amfa = z kofeiną... równanie proste jak E=mc2
to jedyne co mi przychodzi aby przyrównać działanie AMFKI do czegokolwiek.
z naturalnych rzeczóf to jeszcze dobrzej jakości YERBA MATE - nie ten szajs z biedronki w saszetce - tylko odpowiednia dawka - odpowiednio zaparzona
ten RUSH motywacyjny do działania niemalże identyczny. Speed do zniesienia, tez podobny do amfki. I sprzątasz sobie mieszkanie 4 godziny...

mrrrrau

17.03.2025, 13:27
Do fety można porównać jedynie gówno, stokec, guano, kloc, kupa, sraka, bob,kał i odchody smoka😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
17.03.2025, 13:49
kot_kreskowy JA Ci wybaczam, bo jesteś kotem... i wiem, że kochasz tyko mleczko.

mrrrrau