Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Słoniu...
01.03.2024, 20:06
Łajcior!!! Słoniu...
Może kiedyś do Ciebie dotrze mój post, może kiedyś przeczytasz sam. Może ktoś przekaże...
Dziękuję Ci za to, że byłeś tutaj z nami. Czy ktoś tego chce czy nie, jesteś i zawsze będziesz KREATOREM wielu zajebistych chwil, wspomnień związanych z tym Forum ❤️
Trzymaj się!
👑🐘
Może kiedyś do Ciebie dotrze mój post, może kiedyś przeczytasz sam. Może ktoś przekaże...
Dziękuję Ci za to, że byłeś tutaj z nami. Czy ktoś tego chce czy nie, jesteś i zawsze będziesz KREATOREM wielu zajebistych chwil, wspomnień związanych z tym Forum ❤️
Trzymaj się!
👑🐘
01.03.2024, 20:20
Dawno nie mialem okazji do skomentowania jakiejs Twojej glupoty. No ale przyszedl czas. Nie wiem czy wiesz ale w Polsce karanr jest posiadanie oraz handel. V pada zawsze w kolejnosci handel -> posiadanie. No a zeby handel mozna udowodnic to musi byc strona, ktora placi. Daruj wiec sobie swoje slodzenie. Bo byc moze to przez Ciebie V sie powalil. I znajac Twoj podstawowy brak ogarniecia w temacie, jest to wielce prawdopodobne.
No i przestan cpac - tylko wtedy jestes na oriencie
No i przestan cpac - tylko wtedy jestes na oriencie
02.03.2024, 20:42
Beeniepatu jak możesz tak pisać? Ok, może powinienem sobie darować to i zostawić dla siebie takie refleksje.
Nie mniej jednak Słoń bardzo dużo spoko rzeczy zrobił dla mnie i nie chodzi o towar, ale nie ważne... 🙂
Przepraszam, że napisałem ten post pod wpływem impulsu. Jak mogłem zapomnieć, że to nie miejsce na sentymenty. 🙃
Pozdrowienia Dla Benia 😋
Nie mniej jednak Słoń bardzo dużo spoko rzeczy zrobił dla mnie i nie chodzi o towar, ale nie ważne... 🙂
Przepraszam, że napisałem ten post pod wpływem impulsu. Jak mogłem zapomnieć, że to nie miejsce na sentymenty. 🙃
Pozdrowienia Dla Benia 😋
02.03.2024, 23:18
"No i przestan cpac - tylko wtedy jestes na oriencie" ~ Beeniepatu
Alkohol tu akurat grał pierwsze skrzypce. Rzadko ćpam.
Orient Beniu!!!!
Orient Beniu!!!!