Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Marycha, amfa, hasz: narkotykowy duet wpadł tuż po transakcji
11.08.2024, 17:43
Jasielscy kryminalni zatrzymali dwóch mężczyzn po dobiciu narkotykowego targu. Zaledwie 18-letni diler, miał przy sobie znaczną ilość nielegalnych substancji. Poważne konsekwencje czekają również 39-latka kupującego narkotyki.
Na terenie gminy Dębowiec, w zeszłym tygodniu, funkcjonariusze Wydziału Kryminalnego Komendy Powiatowej Policji w Jaśle zatrzymali dwóch mężczyzn podczas transakcji narkotykowej.
18-latek został ujęty z marihuaną, haszyszem, amfetaminą, wagą elektroniczną oraz gotówką. Młody mężczyzna przyznał się do sprzedaży narkotyków 39-latkowi, który wpadł wraz z nim z zakupionymi chwilę wcześniej substancjami.
18-latek będzie odpowiadał przed sądem za udzielanie narkotyków w celu osiągnięcia korzyści majątkowej i posiadanie ich w znacznej ilości. Grozi mu kara od roku do 10 lat pozbawienia wolności. 39-latek, który kupił narkotyki, może spędzić w więzieniu do 3 lat.
Źródło: https://rzeszow-news.pl/marycha-amfa-has...ia-i-film/
11.08.2024, 18:47
Co tam się odjebało w ogóle
Co za cepy🤦
Co za cepy🤦
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
11.08.2024, 21:05
Kto chodzi z taką ilością po mieście i jeszcze z waga, kurwa gorszej amatorki nie widziałem i to nawet jak zaczynałem.
Selekcja naturalną u mnie w mieście też połapali takich przypalowcow.
Mialem znajomego który handlował dwa lata, a na przeciwko miał komisariat policji.
I już nie handluje, przynajmniej nic nie wiem, ale go nikt nie złapał.
Do dziś się śmieję i mówię każdemu że najciemniej pod latarnia.
Jest tyle sposobów łatwych, które pozwalają w chuj ograniczyć przypal do minium, a ludzie nawet tego nie potrafią zrobić.
Pewnie jeszcze na tych woreczkach są jego odciski.
Na takie woreczki i odciski też jest łatwy sposób, ale jak już iść na takim przypale to mógł na czole napisać sobie ze sprzedaje, ja bym nawet od takiego przypalowca nie kupił.
Selekcja naturalną u mnie w mieście też połapali takich przypalowcow.
Mialem znajomego który handlował dwa lata, a na przeciwko miał komisariat policji.
I już nie handluje, przynajmniej nic nie wiem, ale go nikt nie złapał.
Do dziś się śmieję i mówię każdemu że najciemniej pod latarnia.
Jest tyle sposobów łatwych, które pozwalają w chuj ograniczyć przypal do minium, a ludzie nawet tego nie potrafią zrobić.
Pewnie jeszcze na tych woreczkach są jego odciski.
Na takie woreczki i odciski też jest łatwy sposób, ale jak już iść na takim przypale to mógł na czole napisać sobie ze sprzedaje, ja bym nawet od takiego przypalowca nie kupił.
15.08.2024, 19:30
Kurwa idiotą trzeba po prostu chyba być
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.