Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
PacLab.pl - Temat Główny
22.02.2025, 16:59
(22.02.2025, 16:11)Lukas1985 napisał(a): Przecież od początku ich organizacja była słaba. I to delikatnie mówiąc. Ewentualnie zrobili to co kiedyś robiło wieku vendorow - poszli w sprzedaż mailową.
Być może problem w tym, że mail musi działać - jak wspomniał Lifeisbrutal .
Pisałem kilka razy na ten co funkcjonował i cisza od miesięcy.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
23.02.2025, 03:23
Czeslawo Jak dla mnie to robią sobie oni sami strzał w kolanko tym brakiem jakiegokolwiek kontaktu. A dtuga sprawa tracą pieniądze na reklamę tutaj, no chyba, że o to im chodzi. To już nie mój interes.W kieszenie im zaglądać nie będę. No, ale ogólnie mówiąc chujowo to wygląda z ich strony.
28.03.2025, 20:56
Muszę powiedzieć że nigdy nie widziałem gorzej z jebanego potencjału sklepu na tym forum.
Przynajmniej na tym forum bo nie wiem jak on funkcjonuje i czy funkcjonuje gdzie indziej.
Strona postawiona na domenie .pl wystarczyło wysłać zgłoszenie na stronie certu i już domena w pizdu zablokowana.
Przynajmniej na tym forum bo nie wiem jak on funkcjonuje i czy funkcjonuje gdzie indziej.
Strona postawiona na domenie .pl wystarczyło wysłać zgłoszenie na stronie certu i już domena w pizdu zablokowana.
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)