Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dilerka w 2024
26.01.2025, 10:56
(22.12.2024, 17:43)martio_vp napisał(a): Flakka daje zombiFlakka to apvp. Tak nazywają to w USA i wątpię, że po ty jesteś zombie 😁 raczej Rocket Man 🔥
Zombie to masz po opioidach. Np. fentanyl
Najlepsze są przebitki na Benzo. Widziałem jak typ goni Xanax 2mg po 20zł za tabletkę 😂 i schodzi mu to cały czas.
Biorąc pod uwagę, że targa to za receptę nawet nie refundowaną to niech ten słoik co kosztuje np 100zł to 30tab i każda po 20zl daje mu 600zl. Więc 500zl m zysku na każdym słoiku. Masakra
26.01.2025, 13:22
SkoRpion87 Oj jesteś " zombi " jesteś...
Wystarczy polecieć w tygodniowym ciągu napierdalając tylko flakke i żyjąc tylko o małej ilości wody bez snu..
Wtedy naprawdę idzie się doprowadzić do bardzo złego stanu psychicznego jak i fizycznego.
Wystarczy polecieć w tygodniowym ciągu napierdalając tylko flakke i żyjąc tylko o małej ilości wody bez snu..
Wtedy naprawdę idzie się doprowadzić do bardzo złego stanu psychicznego jak i fizycznego.
26.01.2025, 15:14
Tak jak po każdym tygodniowym ciągu bez jedzenia i o małej ilości wody.
Ale alfa to faktycznie spalacz zwojów mózgowych.
Ale alfa to faktycznie spalacz zwojów mózgowych.
Jestem dniem, w którym sam zrozumiesz jak smakuje zdrada
Jestem ciszą, która słucha, gdy sam zaczynasz kłamać
Zacznijcie podnosić ceny to zaczną więcej płacić szczególnie jak macie takie perełki co występują u naszych V.
Mówię to z autopsji lepiej dać więcej za temat czysty niż za gowno na ulicy które mają. Na ulicy same kurwa browny goldy i chuj wie jeszcze jakie odpady (bo tanie)
Enzo dużo ma takich odpadów widzę co moi koledzy od niego mają próbowałem także to aż mi się ręce załamywały razem z zatokami
Mówię to z autopsji lepiej dać więcej za temat czysty niż za gowno na ulicy które mają. Na ulicy same kurwa browny goldy i chuj wie jeszcze jakie odpady (bo tanie)
Enzo dużo ma takich odpadów widzę co moi koledzy od niego mają próbowałem także to aż mi się ręce załamywały razem z zatokami
Be objective and honest.
26.01.2025, 23:54
JureKiler
Z początkiem to się zgadzam zdecydowanie.
Ale, z tym że na ulicy same goldy... W mojej okolicy prawie zawsze był biały, a nawet przezroczysty, chyba że ktoś spod przepoconych jaj wyciągał.
Pewnie zależy od miasta albo jakiegoś tam obszaru.
Z początkiem to się zgadzam zdecydowanie.
Ale, z tym że na ulicy same goldy... W mojej okolicy prawie zawsze był biały, a nawet przezroczysty, chyba że ktoś spod przepoconych jaj wyciągał.
Pewnie zależy od miasta albo jakiegoś tam obszaru.
Jestem dniem, w którym sam zrozumiesz jak smakuje zdrada