Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlife.market - Temat główny
7 godzin(y) temu
Inferno - jeśli kaczkomaty, to wszystko zapewne działa na takiej zasadzie..... jaka obowiązuje. Domyślasz sie chyba?
4 godzin(y) temu
Wow, cóż za przywitanie! Witam wszystkich!
W imieniu naszej ekipy, chciałbym podziękować Maniek oraz reszcie moderacji za możliwość zaistnienia na tymże wspaniałym forum.
ziko1990 Nightmares Wysyłamy głównie w PL, ale mimo to polecam skontaktować się z nami mailowo, zobaczymy co uda się ugrać.
Inferno Koledzy wyżej wspomogli, ale zapraszam do kontaktu mailowego w razie dodatkowych pytań.
Oczywiście posiadamy plany rozwojowe i na pewno w przyszłości rozszerzymy nasz asortyment, na ten moment nie mogę wam zdradzić szczegółów. Wszelkie propozycje są oczywiście mile widziane!
Wielu z was wspomniało o akcji samplowej - polecam uważnie obserwować nasz dział w najbliższy piątek. Kto pierwszy ten lepszy!
W imieniu naszej ekipy, chciałbym podziękować Maniek oraz reszcie moderacji za możliwość zaistnienia na tymże wspaniałym forum.
ziko1990 Nightmares Wysyłamy głównie w PL, ale mimo to polecam skontaktować się z nami mailowo, zobaczymy co uda się ugrać.
Inferno Koledzy wyżej wspomogli, ale zapraszam do kontaktu mailowego w razie dodatkowych pytań.
Oczywiście posiadamy plany rozwojowe i na pewno w przyszłości rozszerzymy nasz asortyment, na ten moment nie mogę wam zdradzić szczegółów. Wszelkie propozycje są oczywiście mile widziane!
Wielu z was wspomniało o akcji samplowej - polecam uważnie obserwować nasz dział w najbliższy piątek. Kto pierwszy ten lepszy!
17 minut(y) temu
Masz zajebistą ofertę NEP, Butinaca i na kaczkomaty. Jak rozszerzysz jeszcze ofertę później to nie pożałujesz pewnie że przyszedleś tu na forum pozdro
16 minut(y) temu
No to jutro będzie wesoło coś czuje, moja propozycja to żeby brać pod uwagę konta z minimum 20 reputacji i taka samą ilością postów