Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
22.11.2025, 14:40
High-LifeMarket
Ta strona obecnie nie działa high-life.market nie może obecnie obsłużyć tego żądania
Ta strona obecnie nie działa high-life.market nie może obecnie obsłużyć tego żądania
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
24.11.2025, 01:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.11.2025, 02:14 przez High-LifeMarket.)
Nadal pracujemy nad rozwiązaniem aktualnych problemów, prosimy o cierpliwośc - na każdy email odpowiemy i postaramy się sprawnie kontynuować działalność.
Funkcjonalność sklepu została właśnie przywrócona - będziemy nadal monitorować stronę na wypadek kolejnych ataków.
Dodatkowa informacja dla spokojnej głowy - atakujący nie uzyskał dostępu do strony, jedynie zakłócił jej działanie.
Funkcjonalność sklepu została właśnie przywrócona - będziemy nadal monitorować stronę na wypadek kolejnych ataków.
Dodatkowa informacja dla spokojnej głowy - atakujący nie uzyskał dostępu do strony, jedynie zakłócił jej działanie.
25.11.2025, 14:28
uff, fajnie że takie info... juSZ się bałam, że kolejny vendor poleci
3majcie się chłopaki High-LifeMarket
3majcie się chłopaki High-LifeMarket
25.11.2025, 20:16
High-LifeMarket Królu złoty 3i 4mmc oby nie zabrakło w tym roku proszę
Be objective and honest.
KapitanKreska hmm jakby ci to powiedzieć nie siejąc zbędnej tutaj paniki.
Zamówienie złożyłem 2 dni temu i je opłaciłem od dwóch dni nikt go nie potwierdził wysłałem też 2 wiadomości ale póki co nikt nie odpisal.
Ja jestem spokojny liczę dzisiaj na potwierdzenie i kontakt jak coś takiego się wydarzy to odrazu ci napiszę może chwilę się wstrzymaj.
Zamówienie złożyłem 2 dni temu i je opłaciłem od dwóch dni nikt go nie potwierdził wysłałem też 2 wiadomości ale póki co nikt nie odpisal.
Ja jestem spokojny liczę dzisiaj na potwierdzenie i kontakt jak coś takiego się wydarzy to odrazu ci napiszę może chwilę się wstrzymaj.
Be objective and honest.