Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
22.04.2026, 15:46
W takim razie grzecznie poczekam. A jeśli nie przyfrunie do piątku, wtedy do nich napisze.
24.04.2026, 19:35
24.04.2026, 19:56
Jakiś brązowawy ten mef... I taki miałowaty.
Ale cóż, daj znać jak wrażenia. Jestem ciekawy jak osobie gustującej głównie w amfetaminie siądzie taki katynon.
Ale cóż, daj znać jak wrażenia. Jestem ciekawy jak osobie gustującej głównie w amfetaminie siądzie taki katynon.
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
24.04.2026, 20:19
Raczej nie. Po prostu taki sort się trafił.
Gdybym napisał, że "słaby", to pewnie dostałbym zjeby, więc nie napiszę
Patrząc na badania i wygląd różnych substancji z tej grupy - mef 99% jest idealnie przezroczysty, a mef 93% może być już pomarańczowy. Także raczej się nie otrujesz, chyba, że sprawcą tych około 7% byłby cyjanek, czy rycyna
Kwaśny może być, chociaż raczej powinien być przede wszystkim gorzki.
Gdybym napisał, że "słaby", to pewnie dostałbym zjeby, więc nie napiszę

Patrząc na badania i wygląd różnych substancji z tej grupy - mef 99% jest idealnie przezroczysty, a mef 93% może być już pomarańczowy. Także raczej się nie otrujesz, chyba, że sprawcą tych około 7% byłby cyjanek, czy rycyna

Kwaśny może być, chociaż raczej powinien być przede wszystkim gorzki.
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
24.04.2026, 20:35
ja podobnie troche se poczekalem i tez 4ka ale jakby nie patrzec i tak nie ma co nazekac bo w soim regulaminowym czasie sie zmiascili czyli od 2 do 5 dni roboczych a o temacie nie napisze wiele bo to drugi raz w życiu wziolem 4mmc zazwyczaj bralem 4cmc lub amfe a ostatnio bralem 3mmc ale juz nima w ofercie , tak to u mnie tak samo wyglada jak na twoim zdjeciu i tez mysle w nastepny miesiacu w to zainwestowac moze wiecej niz w tym ale to sie zobaczy jak wyjde z oplatami, dolanczam zdjecie po przepakowaniu i to nie wszystkiego ino jednej samarki (ja zawsze przepakowuje na porcje zeby jak gdzie bede szedl czyli np do kumpla nie brac wszystkiegoze soba)
...Ujrzałem Boga W Prochach I Się Nawróciłem ... Przy Ruletce Życia Nadal Zimny Sukinsyn ...Dziedzina Melanż , Nie Raz Aż Za Wiele Tak Się Godnie Wyśpię Jak Se Pościele , Zawodowsko Czy Mistrzowsko Nie Ważny Sposób Żyć Beztrosko...
Wczoraj, 08:02
Siema ekipo!
Mam pytanko, jak latają gołębie od czasu otrzymania potwierdzenia?
Dzięki z góry za odpowiedź i pozdrawiam, dużo zdrówka!
Mam pytanko, jak latają gołębie od czasu otrzymania potwierdzenia?
Dzięki z góry za odpowiedź i pozdrawiam, dużo zdrówka!
Wczoraj, 11:23
Dwa tygodnie temu express dostałem także raczej na bieżąco.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.

![[Obrazek: IMG-20260424-182944.jpg]](https://i.ibb.co/s999Pnyf/IMG-20260424-182944.jpg)