Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
31.03.2025, 19:41
- Ściągnij i zainstaluj Mycelium na telefonie
- W aplikacji Mycelium załóż sobie portfel
- Podczas kupowania BTC w bitomacie zeskanuj kod swojego portfela z aplikacji Mycelium (Saldo -> Otrzymaj)
- W aplikacji Mycelium wyślij hajs do vendora (Saldo -> Wyślij)
Spróbuj. Powinieneś dać radę. Trzymam kciuki.
31.03.2025, 20:44
1 Pobrałem ta apke i teraz mam tam kod qr mam isc do bitomatu zeskanowac i tam bedzie moja kasa tak ?
2 Potem wyslac do vendozy tak ?
3 takie to proste ?
2 Potem wyslac do vendozy tak ?
3 takie to proste ?
Widzew i Ruch jest nas dwóch
31.03.2025, 21:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.03.2025, 21:34 przez Rweqerew333.)
Zgadza się. W Mycelium użyj opcji "Otrzymaj" przy bitomacie, następnie na spokojnie gdzieś złóż zamówienie na stronie, przy płatności wtedy użyj opcji "Wyślij" w Mycelium - skanując kod na stronie albo wklejając po prostu kod portfela vendora.
02.04.2025, 17:27
Opłącone,zapłacone dzieki rqwwewrw za pomoc serio,takie pytanko ile sie czeka na pake 3 ,4 dni? czy do piatku dojdzie? we wtorek opłacone ?
Widzew i Ruch jest nas dwóch
02.04.2025, 17:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.04.2025, 17:57 przez Rweqerew333.)
No i gitara.
Czy dojdzie do piątku to Ci nie powiem ale wielu chwaliło już High-LifeMarket za ekspresowe gołębie.
Niewykluczone
A, no i mów mi Rowerek
Czy dojdzie do piątku to Ci nie powiem ale wielu chwaliło już High-LifeMarket za ekspresowe gołębie.
Niewykluczone

A, no i mów mi Rowerek

04.04.2025, 22:59
Certyfikat SSL Google Trust Service i udostępnianie zaszyfrowanych danych
Żeby nie stało się tak jak z duchem i frogiem
Look out
Żeby nie stało się tak jak z duchem i frogiem
Look out
Wczoraj, 08:35
Bartek ale o co Ci chodzi? Co masz na myśli? Co ma piernik do wiatraka?
Dane powinny być bezpieczne i niemożliwe do odszyfrowania przez firmy trzecie.
Korzystanie z tego certyfikatu nie sprawia z automatu, że dane będą możliwe do odszyfrowania przez Google.
Wierzę, że High-LifeMarket ogarnia takie rzeczy. High-LifeMarket wypowiecie się proszę w temacie bezpieczeństwa danych wysyłanych przez formularz zakupowy? Czy zostały przedsięwzięte wszelkie kroki aby zapewnić bezpieczeństwo kupujących oraz Wasze?
Dane powinny być bezpieczne i niemożliwe do odszyfrowania przez firmy trzecie.
Korzystanie z tego certyfikatu nie sprawia z automatu, że dane będą możliwe do odszyfrowania przez Google.
Wierzę, że High-LifeMarket ogarnia takie rzeczy. High-LifeMarket wypowiecie się proszę w temacie bezpieczeństwa danych wysyłanych przez formularz zakupowy? Czy zostały przedsięwzięte wszelkie kroki aby zapewnić bezpieczeństwo kupujących oraz Wasze?
A co ma certyfikat wspólnego z tymi dwoma cwaniaczkami? Bartek
Poza tym, no, mają certyfikat. Ja bym się bardziej przejął jakby go nie było... I poza tym, to on jest ważny jeszcze troche czasu. Nie jakoś w chuj długo, ale na te chwile jest ważny. A odnowić to też nie problem, grosze i chwila czasu. https na stronce jest,. To co jest nie tak?
Poza tym panikujecie z certyfikatem kurwa jakimś... bardziej na waszym miejscu bym sie przejął np. takimi rzeczami jak to, komu jakie dane wy udostepniacie, albo jak odbieracie przesylki... już widziałem specjalistów co skrytki w których są paczki z tematem otwierają za pomocą apki zainstalowanej na prywatnym telefonie. Nie mówie nawet o tych automatach DPD w których do otwarcia skytki trzeba mieć aplikację na telefonie, połączenie z netem i włączyć bluetooth pod automatem
Juz chyba nie musze mówić, że przy otwarciu takiej skrzynki prywatnym telefonem dosłownie podpisujesz sie pod wszystkim. Dobrze, że zaświadczenia o przystąpieniu do komunii nie trzeba.
Poza tym, no, mają certyfikat. Ja bym się bardziej przejął jakby go nie było... I poza tym, to on jest ważny jeszcze troche czasu. Nie jakoś w chuj długo, ale na te chwile jest ważny. A odnowić to też nie problem, grosze i chwila czasu. https na stronce jest,. To co jest nie tak?
Poza tym panikujecie z certyfikatem kurwa jakimś... bardziej na waszym miejscu bym sie przejął np. takimi rzeczami jak to, komu jakie dane wy udostepniacie, albo jak odbieracie przesylki... już widziałem specjalistów co skrytki w których są paczki z tematem otwierają za pomocą apki zainstalowanej na prywatnym telefonie. Nie mówie nawet o tych automatach DPD w których do otwarcia skytki trzeba mieć aplikację na telefonie, połączenie z netem i włączyć bluetooth pod automatem

Wczoraj, 16:42
Generalnie to ten certyfikat służy do szyfrowania danych, które idą z formularzy.
Możliwość odszyfrowania tych danych jest wyłącznie z użyciem klucza prywatnego, który znajduje się na serwerze vendora.
Google nie ma mozliwości przechwycenia Twojego adresu e-mail, numeru paczkomatu ani innych danych, które wprowadzisz do formularza.
Niemniej - istotne jest gdzie hostowana jest strona. Ale tutaj raczej nie mam wątpliwości, że High-Life zadbał o dobór odpowiedniego serwera.
Chociaż zawsze warto zapytać
Możliwość odszyfrowania tych danych jest wyłącznie z użyciem klucza prywatnego, który znajduje się na serwerze vendora.
Google nie ma mozliwości przechwycenia Twojego adresu e-mail, numeru paczkomatu ani innych danych, które wprowadzisz do formularza.
Niemniej - istotne jest gdzie hostowana jest strona. Ale tutaj raczej nie mam wątpliwości, że High-Life zadbał o dobór odpowiedniego serwera.
Chociaż zawsze warto zapytać