Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Szczękościsk
18.12.2024, 16:50
Cały czas zmagam się z tym problem już zaczynam wpadać w paranoję. Z automatu jak zaciska mi się szczęka próbuje coś powiedzieć, żeby puściło i muszę nadwyrężać wtedy siły. Wtedy zaczynają się lekkie paranoję, że w jakiś sposób może mi się skurczać czy zaciskać serce i może mi pierdolnąć przez to. Szczerze nie wiem już co mam robić. Taki szczękościsk trzyma dobre parę sekund. Jest szansa, że coś złego może się wydarzyć czy to tylko paranoję w mojej psychice?
18.12.2024, 17:16
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
18.12.2024, 17:27
Skoro botoksu nie chcesz robić, to kup sobie ochraniacze na zęby, bo to jak zęby pójdą to dopiero będzie cię boleć, jak będziesz musiał zabulić za wstawienie nowych.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
18.12.2024, 17:31
z tym szczękościskiem to się zmagasz już jakiś czas, może warto wziąść sobie do serca co tam napisali w artykule i się przebadać...
bo z tego co tam pobieżnie wyczytałam powodów może być kilka, w tym neurologiczne ( które przez ćpanie mogło się uaktywnić ) ale nie wyklucza się też jakiejś infekcji bakteryjnej itp rzeczy które tam wypisali... ja się nie znam, lekarzem nie jestem a wróżenie z fusów to Ci nie pomoże. Trzeba się przebadać.
bo z tego co tam pobieżnie wyczytałam powodów może być kilka, w tym neurologiczne ( które przez ćpanie mogło się uaktywnić ) ale nie wyklucza się też jakiejś infekcji bakteryjnej itp rzeczy które tam wypisali... ja się nie znam, lekarzem nie jestem a wróżenie z fusów to Ci nie pomoże. Trzeba się przebadać.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM