Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Flupentyksol (Fluanxol)
23.12.2024, 13:45
Fluanoxol 0.5 mg dawka. Czy ktoś ma jakieś doczynienia czy mial z takim lekiem. Czy dawka 0.5 Czy 3.0 mg. Jakie skutki i objawy?
24.12.2024, 19:50
Biore od paru dniu zauważyłem że jestem obojnetniekszu na życie codziennie dawka 0,5.
25.12.2024, 12:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.12.2024, 12:26 przez Lifeisbrutal.)
(24.12.2024, 16:45)DGEloV napisał(a): Może ulotka ułatwi mu zadanie, brałem. Objawy lekkie swędzenie skóry
No i śmiało mogę stwierdzić, że nie próbowałeś tego leku. Gdybyś faktycznie brał potrafił byś napisać po krótce jak działa . A nie używał stwierdzenia " może ulotka ułatwi mu zadanie".
Jak dla mnie to bezużyteczny przeciwpsychotyk, brany przez dlugi czas włącza troche tryb robota, farmakologiczna lobotomia. Wzięty tak jednorazowo, mimo że jest antagonistą receptorów dopaminowych itd. to nie niweluje, nie "wyłącza" żadnych schiz i poryć więc to nie jest środek do poratowania sie w kryzysowej sytuacji. To jest do, za przeproszeniem, uwalania na pizdę ludzi z cięzkim pierdolcem, znałem goscia co to brał, taki odlep cieżki, miał 35000 stron na facebooku i na każdej pisał jakieś psalmy o świętych i o vendorach RC na przemian, potem to nagrywał jak to rapuje, próbowal wyrywac na to laski czy cos. To jest do pacyfikowania. Dla ludzi bardziej funkcjonujących są z pewnością mniej "karające" przeciwpsychotyki.
Ponadto ze wzgledu na to że to dość stary lek, to ma dużo efektów ubocznych, ja doswiadczyłem dystonii i akatyzji po 3 mg. Nigdy nie zapomnę jak szedłem z ziomkiem przez rynek, i nagle cała noga mi zdrętwiała, mięśnie szyi też, musiałem kurwa dosłownie ciągnąć tę nogę za sobą jak jakiś zombie z filmu który próbuje sie do ciebie dobrać wolnym krokiem. Ludzie sie patrzyli, ciekawe co sobie myśleli.
Zależy przede wszystkim na co go masz brać. Na jedne schorzenia, dla niektórych ludzi moze okazać sie faktycznie skuteczniejszy niż inne, niektóre leki łącznie z tymi nowszymi, dla innych mogą być lepsze opcje.
Pamiętam jak kiedyś lekarz znajomy taki co pisał na luzie co zechcesz, jeszcze za czasow recept z bloczków, napisał mi od ręki "Fluxanol" a nie "Fluanxol" bo mu tak podyktowałem po klonach xD Chyba z 5 aptek zwiedziłem i mi w każdej mówili że nie ma takiego leku. Dopiero w szóstej pani za ladą zaskoczyła że chyba chodzi o Fluanxol, zadzwoniła, i tak tak, fluanxol jednak, pan doktor sie pomylił. xD
Maniek zmień prosze w tytule wątku nazwe - preparat nazywa sie Fluanxol, nie Fluanoxol
Ponadto ze wzgledu na to że to dość stary lek, to ma dużo efektów ubocznych, ja doswiadczyłem dystonii i akatyzji po 3 mg. Nigdy nie zapomnę jak szedłem z ziomkiem przez rynek, i nagle cała noga mi zdrętwiała, mięśnie szyi też, musiałem kurwa dosłownie ciągnąć tę nogę za sobą jak jakiś zombie z filmu który próbuje sie do ciebie dobrać wolnym krokiem. Ludzie sie patrzyli, ciekawe co sobie myśleli.
Zależy przede wszystkim na co go masz brać. Na jedne schorzenia, dla niektórych ludzi moze okazać sie faktycznie skuteczniejszy niż inne, niektóre leki łącznie z tymi nowszymi, dla innych mogą być lepsze opcje.
Pamiętam jak kiedyś lekarz znajomy taki co pisał na luzie co zechcesz, jeszcze za czasow recept z bloczków, napisał mi od ręki "Fluxanol" a nie "Fluanxol" bo mu tak podyktowałem po klonach xD Chyba z 5 aptek zwiedziłem i mi w każdej mówili że nie ma takiego leku. Dopiero w szóstej pani za ladą zaskoczyła że chyba chodzi o Fluanxol, zadzwoniła, i tak tak, fluanxol jednak, pan doktor sie pomylił. xD
Maniek zmień prosze w tytule wątku nazwe - preparat nazywa sie Fluanxol, nie Fluanoxol
26.12.2024, 13:22
Kurw a to lekarz mi do dal ogolnie powiedział ( na poprawę nastroju) a nie na to ze jestem zaduzo robotny i pobudzony do działania. Moze trzeba czekać dlugo na ten efekt końcowy który tez nie jest wyznaczony w ulotce nawet.
Po kilkudniowej kuracji nie polecam u mnie ze względu na to ze wsiadło strasznie mi ma ruchowość nie moge znalesc sobie miejsca i skupić się na żadnej czynności ××ej masturbqcja tez ××× xd .. ogólnie fajnie na początku bo trochę a uczuciowy się zrobilem bez świadomie ale odrzucam i nie polecam.
Po kilkudniowej kuracji nie polecam u mnie ze względu na to ze wsiadło strasznie mi ma ruchowość nie moge znalesc sobie miejsca i skupić się na żadnej czynności ××ej masturbqcja tez ××× xd .. ogólnie fajnie na początku bo trochę a uczuciowy się zrobilem bez świadomie ale odrzucam i nie polecam.
04.01.2025, 22:21
(26.12.2024, 13:22)marioss napisał(a): Kurw a to lekarz mi do dal ogolnie powiedział ( na poprawę nastroju) a nie na to ze jestem zaduzo robotny i pobudzony do działania. Moze trzeba czekać dlugo na ten efekt końcowy który tez nie jest wyznaczony w ulotce nawet.
Wszystko wróć.. wszystko co wyżej cofam o leku Fluanxol to były objawy mocnego parcia na kolejny Alprazolam lek nie mial nic z tym wspólnego zeby nie robic złej reklamy przepraszam.