Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
9 godzin(y) temu
Wszystko jasne
Proponuje poczekac na te akcje i wtesy zaczniemy dyskusje od nowa
Sprobujemy i bedziemy rozmawiac
Proponuje poczekac na te akcje i wtesy zaczniemy dyskusje od nowa
Sprobujemy i bedziemy rozmawiac
( 10 godzin(y) temu)Epsiakos napisał(a): Chyba kpisz ze 500mg czystej amfy moze zabic... Chyba dziecko co najwyzej, to nie ma az takiego strzalu.
Na wikipedii rozne rzeczy pisza, podobno zjedzenie w dobe 5g Hexenu zabija, wiec wedlug tego jestem juz 2.5m pod ziemia a wy macie zbiorowa halucynacje.
przeczytaj dokładnie co napisałam
( 11 godzin(y) temu)DarkSonia@"Lifeisbrutal napisał(a): 500mg niekopanego towaru. na lagę, gdzie ogarniasz w nico ponad dobę 5G ... dla ścisłosci
jeden poczuje mocny zjazd po prostu a inny może się przejechać, kwestia osobnicza, i mówie tu o czystym towarze.
nie piszę ze zabije, tylko, że ZABIĆ MOŻE
i nie z uwagi na 500mg lagę, tylko na 500mg LAGI gdzie w okolicach doby ogarniesz 5G! Bo to w kontekście całej wypowiedzi to jest bardzo istotne.
i nie czytaj każdego wg. swojej osoby! nawet dla żartu dodałam że terminatory się nie liczą , bo wiem, że są osoby wprawione w boju ( ty się za taka osobę uważasz ) gdzie dla Ciebie dawki startowe ( np NEPA a każdy wie jakimi dawkami się chwalisz ) są jak smyrnięcie kawą dla wielu. To co dla jednego wydaje się smieszne, dla innego może okazać się katastrofą. Najzwyczajniej w świecie dopiepszyłam się do farmazonów, których lepiej by nie pisał, bo czytają te wysrywy nie tylko "terminatory" ale i zwykli ludziki, a może i amatorzy ćpania, któzy zaczynają, się przypadkiem taki dorwie do czystego sortu ( czego mu i każdemu serdecznie życzę ) zajebie sobie 500mg lagę i sie chłop zdziwi, budząc się nie w łóżku a na ojomie... myślałam, że takich rzeczy nie trzeba nikomu tłumaczyć.
To nie robienie akcji, ale jak robimy recki to piszmy to w rozsądny sposób, bo przekaz trafia trochę dalej niż każdy myśli.
Piszę to tak naprawdę z myślą o każdym amatorze zażywania amfetaminy, i dziwi mnie fakt, że tak mało osób rozumie kontekst całej mojej wypowiedzi, ale już przywykłam, co do samego sortu - wypowiedzieć się nie mogę bo go nie testowałam, komentuję recenzję, która w mojej opinie jest niepoważna - nic więcej.
skończyłam, i nie denerwój się na mnie :*
mrrrrau
9 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 8 godzin(y) temu przez Rweqerew333.)
( 9 godzin(y) temu)DarkSonia napisał(a): przeczytaj dokładnie co napisałam
tldr
HighlifeMarket prosimy o sampelki
Więcej recek mniej pierdolenia
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿