Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hello z Niemiec :)
13.01.2025, 22:33
Po długiej przerwie od używek trafiłam tutaj przez stronę rc-bl*k.com
Nie wiem czy ta strona to nie wałek bo nic nie zamawiałam jeszcze a link dostałam od gościa którego jeszcze (!) osobiście nie znam .
Musze sie tutaj rozejrzeć co i jak
Pozdro !
Nie wiem czy ta strona to nie wałek bo nic nie zamawiałam jeszcze a link dostałam od gościa którego jeszcze (!) osobiście nie znam .
Musze sie tutaj rozejrzeć co i jak
Pozdro !
14.01.2025, 06:25
Siemasz Ziomala. Owszem to zdecydowanie wałek. Żadnej kasy mu ino nie przelewaj Już ci mogę polecić sklep pod adresem escobar.store
Sklep sprawdzony.
Powodzenia,i rozważnych zakupów. Zwrotów nie przyjmują
Oczywiście również miło spędzonego czasu, tutaj, z nami na forum.
Bierz poprawkę że jesteś na forum o odczynnikach chemicznych nie nadających się do spożycia.
Zachowanie ludzi w postach,oraz na czacie może być różne.
Sklep sprawdzony.
Powodzenia,i rozważnych zakupów. Zwrotów nie przyjmują
Oczywiście również miło spędzonego czasu, tutaj, z nami na forum.
Bierz poprawkę że jesteś na forum o odczynnikach chemicznych nie nadających się do spożycia.
Zachowanie ludzi w postach,oraz na czacie może być różne.
Cześć. Mam na imię Janek. Lat 43, pochodze z Marek.
Jestem człowiekiem Kultury bez kultury. Bystrym niczym woda w klozecie. Reprezentuje biedę,umysłową.
Mam nadzieję na znalezienie tutaj żony o podobnych co ja zainteresowaniach.
Czym się interesuje? W sumie to niczym.
Jestem człowiekiem Kultury bez kultury. Bystrym niczym woda w klozecie. Reprezentuje biedę,umysłową.
14.01.2025, 11:02
No wałek wałek . Jak mu napisałam że sprawdzę towar przed zapłatą nagle temat się uciął .
Jeśli chodzi o RC - nie wiem czy miałam kiedyś kontakt . Ja starej daty jestem dłuższa przerwa za mną . Może brałam ale nieświadomie że to to . Czy w tych sklepach idzie kupić coś w stylu MDMA ( empatia , miłość ) oraz fety ? ( euforia oraz lekki speed )
Jeśli chodzi o RC - nie wiem czy miałam kiedyś kontakt . Ja starej daty jestem dłuższa przerwa za mną . Może brałam ale nieświadomie że to to . Czy w tych sklepach idzie kupić coś w stylu MDMA ( empatia , miłość ) oraz fety ? ( euforia oraz lekki speed )
14.01.2025, 16:16
Idzie
Cześć. Mam na imię Janek. Lat 43, pochodze z Marek.