Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Uwaga OSZUST na forum - DGEloV
24.01.2025, 05:35
@"LOBO"
Ty już tak nie cfaniakuj żeś wiedzioł bo chuja żeś wiedzioł tak samo jak chuja żeś wiedzioł że niby @"M7G9O" toDiabeuu666
Także weź swoją szklaną kulę odeślij do wróżbity Macieja na serwis bo znów ci szfankóje mondralo.
Dżizas, jak mnie wkurwia takie cfaniakowanie po fakcie...to gorsze od klocka lego ukrytego w kapciu jest.
Ty już tak nie cfaniakuj żeś wiedzioł bo chuja żeś wiedzioł tak samo jak chuja żeś wiedzioł że niby @"M7G9O" to
Także weź swoją szklaną kulę odeślij do wróżbity Macieja na serwis bo znów ci szfankóje mondralo.
Dżizas, jak mnie wkurwia takie cfaniakowanie po fakcie...to gorsze od klocka lego ukrytego w kapciu jest.
26.01.2025, 19:26
co za mały frajerzyna
oby karma do ciebie wróciła i oby ciebie ktoś porządnie przekręcil
oby karma do ciebie wróciła i oby ciebie ktoś porządnie przekręcil
26.01.2025, 19:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.01.2025, 19:39 przez Lifeisbrutal.)
O kurwa....
Dopiero teraz zobaczyłem ten wątek. Ogólnie tenDGEloV to aka Szaryno123 , kiedyś pisał o tym na czacie. Nie dość, że zgarnia sample i nie potrafi nic napisać to jeszcze wyjebke teraz zrobił...
No nie ładnie z jego strony. moher Dużo straciłeś?
Dopiero teraz zobaczyłem ten wątek. Ogólnie ten
No nie ładnie z jego strony. moher Dużo straciłeś?
26.01.2025, 22:36
Pieniądze rzecz nabyta, ale nie wierzyłem że w takim gronie takie pedały są obecne

serdeczny huj w dupe dla jego