Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zapasy przed banem w NL
26.03.2025, 08:26
Czeslawo
Zapakuj to tak, żeby było jak najmniej powietrza "luzem" z substancją, jak możesz to próżniowo - jeśli to ma być przechowywane bardziej długoterminowo, żeby wyjąc to np za rok dopiero powiedzmy. Bo to będzie najbardziej wchodziło w reakcje z tlenem. Jak nie możesz próżniowo to po prostu szczelnie to zapakuj w samarę, a najlepiej w kilka, i owiń to czymś, też szczelnie itd. na tyle na ile się da. A całość możesz włożyć do jakiegos małego pojemnika i do lodówki bądź zamrażarki. Ale chyba lepiej zamrażarki bo jednak tam wszystko zamarza, a w lodówce jednak jest wilgoć.
Zapakuj to tak, żeby było jak najmniej powietrza "luzem" z substancją, jak możesz to próżniowo - jeśli to ma być przechowywane bardziej długoterminowo, żeby wyjąc to np za rok dopiero powiedzmy. Bo to będzie najbardziej wchodziło w reakcje z tlenem. Jak nie możesz próżniowo to po prostu szczelnie to zapakuj w samarę, a najlepiej w kilka, i owiń to czymś, też szczelnie itd. na tyle na ile się da. A całość możesz włożyć do jakiegos małego pojemnika i do lodówki bądź zamrażarki. Ale chyba lepiej zamrażarki bo jednak tam wszystko zamarza, a w lodówce jednak jest wilgoć.
26.03.2025, 12:06
Działanie amfetamin czy furanów jest tym dłuższe im lepsza masz tolerke. Po b-k jak wrzucisz 4-fma to możesz sobie iść spać 😄. Aczkolwiek są agenci którzy wrzucali np -5-MAPB i było za słabo i wrzucali 200-300mg 4/3 cmc i była karetka 🤷
Grzeb, grzeb są wyprzedaże i da się to dostać w dobrych cenach. Dobrych cenach jak na warunki Eu. Bo od dawna jest tak, że w Europie cena za gran b-,k jest sporo wyższa niż u nas.
Grzeb, grzeb są wyprzedaże i da się to dostać w dobrych cenach. Dobrych cenach jak na warunki Eu. Bo od dawna jest tak, że w Europie cena za gran b-,k jest sporo wyższa niż u nas.
26.03.2025, 17:53
Czeslawo
Wiadomo, że ze sklepem mięsnym to żarty i żarciki.
Ale tak całkiem poważnie, przeglądałem sobie ostatnio zgrzewarki próżniowe.
W sklepach typu "Temu" można dostać taki szmelc nawet od 10 złotych. Wiadomo, że będzie to do niczego, ale może kilka/kilkanaście pakunków zgrzeje.
Natomiast zgrzewarki średniej klasy nie przekraczają nawet 50-70 złotych, jeśli zamierza się robić jakieś większe zapasy, to warto się zaopatrzyć.
Moja niedoszła używała właśnie takiej zwykłej Lidlowej zgrzewarki do żywności i z tego co pamiętam, to służyła dobre kilka lat.
Wiadomo, że ze sklepem mięsnym to żarty i żarciki.
Ale tak całkiem poważnie, przeglądałem sobie ostatnio zgrzewarki próżniowe.
W sklepach typu "Temu" można dostać taki szmelc nawet od 10 złotych. Wiadomo, że będzie to do niczego, ale może kilka/kilkanaście pakunków zgrzeje.
Natomiast zgrzewarki średniej klasy nie przekraczają nawet 50-70 złotych, jeśli zamierza się robić jakieś większe zapasy, to warto się zaopatrzyć.
Moja niedoszła używała właśnie takiej zwykłej Lidlowej zgrzewarki do żywności i z tego co pamiętam, to służyła dobre kilka lat.
26.03.2025, 17:59
(26.03.2025, 07:50)Czeslawo napisał(a): Masz jakieś patenty na przechowywanie tej substancji? Tak jak pisałem, planuję zrobić zapas 3-FA, 2-FMA i 4-FMA. Zastanawiam się, jak to poprawnie przechowywać. Wiem, że powinno być odpowiednio odizolowane od czynników zewnętrznych, w ciemnym miejscu.
Jak nie próbowałeś to wrzuć sobie do koszyka 5-MAPB. Fajna substancja. I dołóż obowiązkowo 3-FPM. Pochodne fenmetrazyny to zupełnie inna miara stimow. A jak znajdziesz ( bo teraz ciężko) to łap izopropylofenidat. Fajnie po ketonach "otrzeźwia". Tzn jak już polecisz kilka dni na b-k odpocznij, nawodnij się i takie iph wchodzi jak złoto.
Tylko wszystkie te substancje NIE nadają się do ciągów. Amfetaminy to już zwłaszcza.
26.03.2025, 18:03
Ja się też nie znam ale siem wypowiem XD
Ja nie robię żadnych zapasów - ładuje w siebie na bieżąco. Ale też biorę rzeczy, których raczej nigdy nie zabraknie.
Ja nie robię żadnych zapasów - ładuje w siebie na bieżąco. Ale też biorę rzeczy, których raczej nigdy nie zabraknie.