Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie cechy wyróżniają cię od innych? 16/04/25
16.04.2025, 05:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.04.2025, 05:13 przez Metykatykot.)
Oryginalność, przebojowość, fantastyczność i piękność
A serio to zachowanie myślę. Nie zawsze jest adekwatne do wieku w którym powinienem być przeważnie poważny

A serio to zachowanie myślę. Nie zawsze jest adekwatne do wieku w którym powinienem być przeważnie poważny
16.04.2025, 05:56
Myślę , że postawię na to, że lubię się wzruszać.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Dobroć, szczerość, wierność, lojalność, serdeczność, chęć dzielenia się i pomocy innym, prawdomówność oraz odwaga.
Aha.. i upartość, ale to niestety wada.
kurvvisko czyli wrażliwość.
Ja też jestem wrażliwy.
Aha.. i upartość, ale to niestety wada.
kurvvisko czyli wrażliwość.
Ja też jestem wrażliwy.
olenuitcki..
18.04.2025, 17:27
Bezpośredniość - Mówię zawsze wprost. Nie lubię się pierdolić i głaskać kogoś po głowie kiedy coś mi nie pasuje, albo kiedy ktoś się nad sobą użala.
Przez lewaków taka cecha postrzegana jest jako brak empatii albo arogancja.
Przez lewaków taka cecha postrzegana jest jako brak empatii albo arogancja.
20.04.2025, 20:45
Nie wiem jak to nazwac jesli chodzi o ceche, ale imo wyroznia mnie to, ze wiekszosc czasu zgrywam glupiego, dziecinnego goscia, z ktorym da sie pogadac co nawyzej o dupie marynie, ale jak przyjdzie co do czego to potrafie sie wypowiedziec jak dojrzaly mezczyzna z dobra merytorka, bogatym slownictwem i obszerna wiedza na wiele tematow, mimo, ze juz w wieku 14 lat jedyne co robilem to gralem po 30h na komputerze walac browary, olalem wtedy szkole totalnie, irl zawsze ludzie sa w szoku jak im mowie, ze mam tylko 7 klas podstawowki, zaczynaja patrzec na mnie z podziwem po tym i licza sie bardzo z moim zdaniem, jak tak obserwuje. No i moze jeszcze to, ze jak ktos pyta mnie o opine na swoj temat, albo cokolwiek, to powiem szczerze i prosto z mostu co mysle - zawsze, nawet jesli kogos to w chuj zaboli i ta osoba przestanie mnie lubic.

![[Obrazek: Screenshot-20250331-154957.jpg]](https://i.ibb.co/hxB3TTYf/Screenshot-20250331-154957.jpg)