Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
intel-Niemieczek
28.04.2025, 15:07
Cebulę to on teraz zbiera na polu za prawdziwe, godne, niemieckie 14,56€ brutto xD
28.04.2025, 16:00
Swoją drogą co to była za zagrywka wstawić leki żeby się pochwalić co jest a później nagle zniknąć. XD
Tragedia z tym mareczkiem. XD
28.04.2025, 16:40
(28.04.2025, 14:12)Lifeisbrutal napisał(a): Oj a taki arsenał się szykował i nagle znikł. XD
Z tego co się dowiedziałem, zwyczajnie reklama mu się skończyła, a admin zdecydował się nie przedłużać mu reklamy na kolejny miesiąc. Kolejną sprawą jest to, że na forum dopal nie ma i nie będzie zgody na reklamowanie przez jakikolwiek sklep mocnych opioidów typu heroina, morfina, oxy, fent itp.
Maniek
To w pewnym sensie był interesujący „eksperyment” mimochodem, sam niejako nieświadomie pogubiłem się na początku jego działalności na forum w odbiorze tego „Volksdeutsch'a”.
Dlaczego się czasem dajemy złapać? Przez roztargnienie, dużo obowiązków, a czasem, nieprzespanie kilku nocek, nie ważne, co jest przyczyną,
ale refleksja nad, nad własnym osądem i czasem krytyczne myślenie w stosunku do własnej osoby pozwala wyjść z bycia „zakładnikiem własnych słów”. To nie jest skompilowane, jak zna się te mechanizmy, które ludźmi kierują.
Także, dzięki wszystkim za czujność, bo o tym, co było później w moich opiniach to byłoby niepotrzebne ponowne „bicie piany”.
Jednoznacznie, krytykując ten słaby jakościowo spektakl.
Napiszę trochę z ironią: pozbywając się nieuczciwego sklepu, zyskaliśmy coś, co było kiedyś podstawą Państwa Niemieckiego,
czyli… zyskaliśmy od „pseudo-Niemca” dużo „przestrzeni życiowej"
Troche patetyznie ale i z humorem: "Jeszcze Polska nie zginęłą puki nasze mózgi pracują".
To w pewnym sensie był interesujący „eksperyment” mimochodem, sam niejako nieświadomie pogubiłem się na początku jego działalności na forum w odbiorze tego „Volksdeutsch'a”.
Dlaczego się czasem dajemy złapać? Przez roztargnienie, dużo obowiązków, a czasem, nieprzespanie kilku nocek, nie ważne, co jest przyczyną,
ale refleksja nad, nad własnym osądem i czasem krytyczne myślenie w stosunku do własnej osoby pozwala wyjść z bycia „zakładnikiem własnych słów”. To nie jest skompilowane, jak zna się te mechanizmy, które ludźmi kierują.
Także, dzięki wszystkim za czujność, bo o tym, co było później w moich opiniach to byłoby niepotrzebne ponowne „bicie piany”.
Jednoznacznie, krytykując ten słaby jakościowo spektakl.
Napiszę trochę z ironią: pozbywając się nieuczciwego sklepu, zyskaliśmy coś, co było kiedyś podstawą Państwa Niemieckiego,
czyli… zyskaliśmy od „pseudo-Niemca” dużo „przestrzeni życiowej"
Troche patetyznie ale i z humorem: "Jeszcze Polska nie zginęłą puki nasze mózgi pracują".
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
28.04.2025, 18:13
Czeslawo Masz rację, w punkt. 👏
Kolejny raz historia pokazała, że Polacy to naprawdę mądry naród - pokonaliśmy "Niemca", choć tym razem bardziej prześmiewczo, bo był jednym z nas. 😄
Ale właśnie dzięki temu każdy mógł zobaczyć, jak wygląda prawdziwe, zdrowe zaplecze. Zdrowe zaplecze Dopal.ORG 🛡️🇵🇱
Kolejny raz historia pokazała, że Polacy to naprawdę mądry naród - pokonaliśmy "Niemca", choć tym razem bardziej prześmiewczo, bo był jednym z nas. 😄
Ale właśnie dzięki temu każdy mógł zobaczyć, jak wygląda prawdziwe, zdrowe zaplecze. Zdrowe zaplecze Dopal.ORG 🛡️🇵🇱
28.04.2025, 19:04
(28.04.2025, 02:21)filat napisał(a): Ja wszystko zrozummiem ale zeby uwziazc sie na kogos to troche przesadz do tego zanim bede mogl pisac na czacie to nie wiem ime minie z tym req333~
Co do Sklepu nie jestem z nikim w zmowie temat ma lepszy bo jadlem Sample troche uwzieli sie na niego
Mam okolo 25 punktow reputacji bez Ciebie a stonuje jednak z duzej bo mam bo mam szacunek do kazdego nawet Cie ale odjeta przez Ciebie znowu reputacja juz -9 lacznie nie wrozy Cie dobrym graczem...
Dostałeś od początku 22 plusy i 10 minusów, więc zostało Ci 12.
Punkty minusowe, gdybyś ich nie dostał, nie oznaczyłyby, że będziesz miał więcej reputacji niż ta, którą otrzymałeś.
Nikt minusów nie rozdaje za darmo. Spójrz na profile większości użytkowników, którzy aktywnie się udzielają i sprawdź, ile dostali minusów od początku "kariery".
Może to pora na refleksje nad sobą, skoro wszyscy inni, a przynajmniej większość, nie ma takich problemów?
Poza tym Rweqerew333 to jedna z bardziej ugodowych osób na forum i wątpię, żebyś dostał od niego jakiś spam minusów bez powodu.
Pomijając już fakt, że to nie był spam minusów, tylko ocena postów, w których robiłeś z siebie wielkiego Dolce Gabana, na utrzymaniu Niemca albo innego Holendra z pięcioeurówką w kieszeni, więc te posty bez wątpienia na minusy zasługiwały.
Na przykładzie ostatniego Vendora mogłeś zauważyć, że takich zachowań się raczej na forum nie toleruje, to nie jest trudne do wydedukowania.
Pisząc kolejny raz post, z pretensjami o otrzymanie minusów ściągnąłeś na siebie ich kolejną falę i to nie tylko od Rowera.
Może teraz uda Ci się połączyć fakty i coś z tego wyciągnąć...
Do możliwości otrzymywania nagród brakuje Ci 8 plusów, ale czy na pewno Ci się należy?
No cóż, zdania pewnie będą podzielone.
@"Inferno"
Miło widzieć, jak ludzie na forum z różnych miejsc w Polsce, o różnych poglądach na rzeczywistość, czy wzajemne relacje, mogą mieć spójny przekaz, intelekt i czujność to dobro narodowe, które ma moc większą niż rakieta Iskander.
Dlatego, mając to na uwadze, warto filtrować treści zaczynając tutaj na forum i w internecie, jak na „X” (dawny Twitter).
Aby mieć lepsze państwo, lepszą gospodarkę, a obywatele, lepsze zarobki, własne duże mieszkanie i perspektywy, trzeba mieć spójność narodową.
Nie chodzi o nacjonalizm, bo to często sugeruje się w mediach, w celu dzielenia Polaków, ponieważ naród działający na płaszczyźnie np. bezpieczeństwa to największy wróg, zarówno w Niemczech, jak i w Rosji. Jeżeli nie uda się narzucić sztucznego podziału, to wtedy będziemy „Wielkim Narodem”.
Niech ten komiczny przypadek tego pseudosklepu @„intel mark” będzie tylko pretekstem do rozsądnej analizy,
zaczynając od tego, co „przyziemne”, jak narkotyki, a na polityce kończąc.
Chłody osąd to skarb w świecie fake newsów i baniek informacyjnych, ludzie którzy tu są działający „na granicy prawa” są wyczuleni na np. policję,
więc mając tę czujność wymaganą użyjecie jej do tego, aby wyłapywać inne niebezpieczeństwa.
Miło widzieć, jak ludzie na forum z różnych miejsc w Polsce, o różnych poglądach na rzeczywistość, czy wzajemne relacje, mogą mieć spójny przekaz, intelekt i czujność to dobro narodowe, które ma moc większą niż rakieta Iskander.
Dlatego, mając to na uwadze, warto filtrować treści zaczynając tutaj na forum i w internecie, jak na „X” (dawny Twitter).
Aby mieć lepsze państwo, lepszą gospodarkę, a obywatele, lepsze zarobki, własne duże mieszkanie i perspektywy, trzeba mieć spójność narodową.
Nie chodzi o nacjonalizm, bo to często sugeruje się w mediach, w celu dzielenia Polaków, ponieważ naród działający na płaszczyźnie np. bezpieczeństwa to największy wróg, zarówno w Niemczech, jak i w Rosji. Jeżeli nie uda się narzucić sztucznego podziału, to wtedy będziemy „Wielkim Narodem”.
Niech ten komiczny przypadek tego pseudosklepu @„intel mark” będzie tylko pretekstem do rozsądnej analizy,
zaczynając od tego, co „przyziemne”, jak narkotyki, a na polityce kończąc.
Chłody osąd to skarb w świecie fake newsów i baniek informacyjnych, ludzie którzy tu są działający „na granicy prawa” są wyczuleni na np. policję,
więc mając tę czujność wymaganą użyjecie jej do tego, aby wyłapywać inne niebezpieczeństwa.
28.04.2025, 19:24
A pies to jebał, a kot patrzył i walił konia, skoro tak się rozpisałem, to dopiszę jeszcze....
Z ciekawości przejrzałem Twoje ostatnie 20 postów. 1 z nich zasługuje na plusa, 8 na minusa, a 11 jest dla mnie neutralnych.
Cytując klasyka: Teraz powinienem Cię odjebać i nikt nic nie powie. (Nikt nic nie powie, bo oceniłbym posty rzetelnie)
To jak? Działamy?
Czy "Ale szefie... ja nic nie chcę, szefie jakoś się dogadamy..."?
Z ciekawości przejrzałem Twoje ostatnie 20 postów. 1 z nich zasługuje na plusa, 8 na minusa, a 11 jest dla mnie neutralnych.
Cytując klasyka: Teraz powinienem Cię odjebać i nikt nic nie powie. (Nikt nic nie powie, bo oceniłbym posty rzetelnie)
To jak? Działamy?
Czy "Ale szefie... ja nic nie chcę, szefie jakoś się dogadamy..."?
@"M7G9O"
Wiesz jak jest, wiele osób za dzieciaka chciało zostać np. strażakiem, jakiś procent może… miało nietypową podskórne pragnie bycia taki filmowym gangusem, a jakiś procent z tych małolatów spełniło swoje marzenia, wato robić i kultywować to, co się „kocha”, bo miłość podobno nie wybiera.
Mówiąc w skrócie albo się piszę prawdę samą, prawdę jak w modlitwie, albo się chce wyciągnąć kasę wbrew przyjętym zasadom, takie podejście nie jest tolerowane w społeczności, gdzie zasady i reguły są wyżej niż kasa – podzielam.
Wiesz jak jest, wiele osób za dzieciaka chciało zostać np. strażakiem, jakiś procent może… miało nietypową podskórne pragnie bycia taki filmowym gangusem, a jakiś procent z tych małolatów spełniło swoje marzenia, wato robić i kultywować to, co się „kocha”, bo miłość podobno nie wybiera.
Mówiąc w skrócie albo się piszę prawdę samą, prawdę jak w modlitwie, albo się chce wyciągnąć kasę wbrew przyjętym zasadom, takie podejście nie jest tolerowane w społeczności, gdzie zasady i reguły są wyżej niż kasa – podzielam.
29.04.2025, 08:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.04.2025, 08:24 przez JureKiler.
Powód edycji: Jurekiler
)
Haha colabo to niezłe kurwisko 😂obserwował pociski na jego temat obserwował wymyślił zrobił wybrał sobie ludzi do których wyślę niespodziankę śmiał się pewnie jak waliliście sól w niebogłosy ja to już od początku wiedziałem że coś jest nie tak.
Ten debil od początku wymyślał jakieś Anglię kurwa Holandię Niemcy chuj wie co Jescze
I tak macie farta że wam jakiegoś fenta nie wjebał do tego wyszytkiego.
Ps. Chuj w dupe tej kurwie oby go sprawiedliwość spotkała na jego drodze życiowej szmaty
Ten debil od początku wymyślał jakieś Anglię kurwa Holandię Niemcy chuj wie co Jescze
I tak macie farta że wam jakiegoś fenta nie wjebał do tego wyszytkiego.
Ps. Chuj w dupe tej kurwie oby go sprawiedliwość spotkała na jego drodze życiowej szmaty
Be objective and honest.