Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Koniec krypto walut na 4coins.pl
Chyba koniec krypto na 4coins.pl
takiego email dostałem.
Informujemy, że od dnia 1 listopada 2025 roku będzie obowiązywał nowy Regulamin serwisu 4coins. Prosimy o zapoznanie się z jego treścią na stronie dokumenty prawne.
takiego email dostałem.
Informujemy, że od dnia 1 listopada 2025 roku będzie obowiązywał nowy Regulamin serwisu 4coins. Prosimy o zapoznanie się z jego treścią na stronie dokumenty prawne.
Co się zmienia? Z dniem 1 listopada 2025 roku serwis 4coins.pl zaprzestaje świadczenia usług związanych z pośrednictwem wymiany walut wirtualnych na inne waluty wirtualne oraz waluty FIAT a także świadczenia usługi związanej z prowadzeniem portfela walut wirtualnych.
Dalsze korzystanie z serwisu jest jednoznaczne z akceptacją Regulaminu.
W przypadku braku wyrażenia zgody na postanowienia Regulaminu prosimy o złożenie oświadczenia o wypowiedzeniu umowy o świadczenie Usług przez 4coins, drogą pisemną na adres kontakt@4coins.pl.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół 4coins
18.10.2025, 16:32
Nie ma za czym płakać. Na 4coins to można było sobie w 2015 wymieniać hajs żeby kolekcjonera oplacic, jak nie było ten ustawy o praniu pieniędzy itd, a nie w 2025...
(18.10.2025, 16:32)horsii napisał(a): Nie ma za czym płakać. Na 4coins to można było sobie w 2015 wymieniać hajs żeby kolekcjonera oplacic, jak nie było ten ustawy o praniu pieniędzy itd, a nie w 2025...Tu masz rację koniku. (fajne zdjęcie profilowe).
Ja informuje tylko użytkowników forum.
Może komuś ta informacja przyda się
.
26.10.2025, 08:25
Ja info dostałem, nie czytałem, szkoda bo czasami korzystałem. U mnie w mieście nie ma bitomatu
13.01.2026, 18:51
(18.10.2025, 16:48)Szatan69 napisał(a): Tu masz rację koniku. (fajne zdjęcie profilowe).
Ja informuje tylko użytkowników forum.
Może komuś ta informacja przyda się.
mi się sprzyda bo kiedyś za czasów Wuja korzystałem jak byl poradnik u nich na stronie 2017 aj te trójkąty na fufie
w życiu są ronda z których ciężko jest zjechać