Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Różnica między hexem a nepem
01.01.2026, 17:13
Lukas1985 [url=https://dopal.org/member.php?action=profile&uid=1518][/url]
Gówno prawda z tym rozstrzęsieniem, jak się leci na hexie 3-4 dzień to organizm już ledwo zipie i prędzej się uśnie na sygnał niż człowieka telepie.
Żadne benzo na wygaszenie tego nie są potrzebne, ja po prostu wracam do swoich leczków na koniec cugu i spanko, nara.
Gówno prawda z tym rozstrzęsieniem, jak się leci na hexie 3-4 dzień to organizm już ledwo zipie i prędzej się uśnie na sygnał niż człowieka telepie.
Żadne benzo na wygaszenie tego nie są potrzebne, ja po prostu wracam do swoich leczków na koniec cugu i spanko, nara.
Lukas1985
No, ale nie każdy wali b-k do końca worka. Ja nie waliłem nigdy b-k do końca worka, chociaż też niedużo różnych b-k brałem i w ogóle nie dużo. No, a jak ktoś się wpakuje to pewnie tak jest, że się leci do końca worka i nieważne jakie b-k, by to nie było przy tym. No, a że przy b-k razem z benzo się robią mega paranoje to jest prawda, więc nie warto mixować tego z benzo lekko mówiąc.
wizytator
To jest subiektywne chyba. To zależy wszystko od tolerki, dawek, styrania organizmu, stanu organizmu itp.
No, ale nie każdy wali b-k do końca worka. Ja nie waliłem nigdy b-k do końca worka, chociaż też niedużo różnych b-k brałem i w ogóle nie dużo. No, a jak ktoś się wpakuje to pewnie tak jest, że się leci do końca worka i nieważne jakie b-k, by to nie było przy tym. No, a że przy b-k razem z benzo się robią mega paranoje to jest prawda, więc nie warto mixować tego z benzo lekko mówiąc.
wizytator
To jest subiektywne chyba. To zależy wszystko od tolerki, dawek, styrania organizmu, stanu organizmu itp.
02.01.2026, 08:02
Ja zawsze powtarzałem żeby do stimow nie brać benzo, ale dla wielu tutaj benzo to "remedium" na wszelkiej maści zło
02.01.2026, 09:35
(01.01.2026, 17:13)wizytator napisał(a): Lukas1985 [url=https://dopal.org/member.php?action=profile&uid=1518][/url]
Może dałbym sobie to wmówić że 15 lat temu ale teraz... Teraz wiem, że to się sprawdza.w.90 proc. Zwłaszcza jak ludzie nie piją i nie jedzą - pojawia się odwodnienie i hipoglikemia które powodują... Trzesawke, ataki paniki (rośnie kortyzol) itd.
Usypianie na ciągu ze stoków występuje tylko na początku, im dłużej ćpasz tym występuje większe rozbudzenie układu noradrenergicxnego i dopaminergicznego. Krótki i niewielki impuls powoduje pobudzenie.
08.01.2026, 11:47
Różnica duża, NEP na fajne wejście potem moc dobra
Hexen bardzo mocno działa, cały czas niestety dużo większe zejście
Ja wolę osobiście hexen, bo jest mocniejszy
Hexen bardzo mocno działa, cały czas niestety dużo większe zejście
Ja wolę osobiście hexen, bo jest mocniejszy
08.01.2026, 17:45
Rotava dwa
Też uważam, że różnica w działaniu jest duża. To jednak dwie jednak różne, zupełnie inne substancje.
Też uważam, że różnica w działaniu jest duża. To jednak dwie jednak różne, zupełnie inne substancje.
08.01.2026, 18:13
Hexen ma jakikolwiek profil dzialania, Nepa jak zazywasz to musisz z gory ustalic co chcesz robic bo mozna spedzic 2-3h robiac kompletnie nic albo doomscrolling