Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
LSD - Dietyloamid kwasu D-lizergowego
01.10.2025, 19:39
Od jakiegoś czasu interesuję się LSD. Jak z działaniem? Fajnie wypada? Jest się czego obawiać? Nigdy nie miałam odczynienia z tym odczynnikiem ale chciałabym to zmienić
01.10.2025, 19:49
Jak masz jakieś obawy boisz się czy coś to możesz mieć złego tripa a przede wszystkim musisz zadbać S&S
02.10.2025, 11:10
Najlepsza faza na świecie. Nie ma czego się obawiać. Bezstresowy dzień, dobre samopoczucie i lecisz.
05.11.2025, 19:22
(01.10.2025, 19:39)sagitta napisał(a): Od jakiegoś czasu interesuję się LSD. Jak z działaniem? Fajnie wypada? Jest się czego obawiać? Nigdy nie miałam odczynienia z tym odczynnikiem ale chciałabym to zmienić
Chyba lepiej zacząć od grzybow, ale i tak najważniejsze to mieć dobre nastawienie i otoczenie, a najlepiej opiekuna który jest trochę doświadczony w tym temacie
05.11.2025, 20:45
sagitta
Uważam to za jedną z najlepszych substancji, jakie próbowałem w życiu. Zacząłbym od mniejszej dawki, aby się oswoić z tym stanem, ale przygotowując odpowiedni mindset i setting loty są stabilne i niezapomniane. W ramach przygotowania mógłbym zasugerować mieszankę DXM i zioła (co prawda dex jest dysocjantem, ale w połączeniu z buchem pozwala oswoić się z visualami, zmienionym sposobem myślenia etc. - jest to namiastka bogactwa oferowanego przez LSD, ale chyba o to chodzi w próbnych lotach).
Uważam to za jedną z najlepszych substancji, jakie próbowałem w życiu. Zacząłbym od mniejszej dawki, aby się oswoić z tym stanem, ale przygotowując odpowiedni mindset i setting loty są stabilne i niezapomniane. W ramach przygotowania mógłbym zasugerować mieszankę DXM i zioła (co prawda dex jest dysocjantem, ale w połączeniu z buchem pozwala oswoić się z visualami, zmienionym sposobem myślenia etc. - jest to namiastka bogactwa oferowanego przez LSD, ale chyba o to chodzi w próbnych lotach).