Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Stymulanty czy euforyki? Uzasadnij dlaczego. 30/01/2026
30.01.2026, 17:22
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
30.01.2026, 18:28
Euforyki, bo lubię przygrzać emocje, rozlać się i być w takiej ciepłej fazce.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
30.01.2026, 20:03
Stymulanty mniej kompulsywne?
Ciekawe...
Ciekawe...
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
31.01.2026, 17:48
Ja z natury jestem przystymulowany (nadpobudliwy) jak wpierdole jakiegoś stymulanta to odrazu mam ubogi gdzie jak wale euforyki to się czuję jakbym przeniósł się do nieba osoby z adhd wiedzą na bank o co chodzi
Be objective and honest.
31.01.2026, 23:23
generalnie raczej stymulanty, bo są wydaje i więcej kreatywnych rzeczy można na nich porobić, ale na impreze dobrze jest też zarzucić coś euforycznego
01.02.2026, 02:01
Stymulanty bo mniejsze dawkowanie dluzsze dzialanie napedzaja do pracy czasdem dodaja lratywnosci i po prostu sie leci
A eufo wezmiesz po jakims czasie (krotkim) przestaje dzialac lub trzeba dawli razy 2 lub 3 pozniej zjazd trwa kilka dni a zeby sero odnudowac tez troche czasu potrzeba
A eufo wezmiesz po jakims czasie (krotkim) przestaje dzialac lub trzeba dawli razy 2 lub 3 pozniej zjazd trwa kilka dni a zeby sero odnudowac tez troche czasu potrzeba