Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kokaina
11 godzin(y) temu
Ja pamiętam jak "mefedrony" latały znieczulające... już pomijając te znieeczulenia - moc miały nieziemską, zupełnie inny wymiar sortu i jakości
Co do samego koksu, no polska no nie słynie z clearnetowych sprzedaży ton tego specyfiku, tutaj antek no i ketony to podstawa - taka mentalnośc ludzi, co nie znaczy, że przy odp. dojściach dobrego koksu się wyrwać nie da bo - da sie... ale to polecam wyprawę do Stolicy, ew. do Trójmiasta
Co do samego koksu, no polska no nie słynie z clearnetowych sprzedaży ton tego specyfiku, tutaj antek no i ketony to podstawa - taka mentalnośc ludzi, co nie znaczy, że przy odp. dojściach dobrego koksu się wyrwać nie da bo - da sie... ale to polecam wyprawę do Stolicy, ew. do Trójmiasta
10 godzin(y) temu
Przy dobrych dojściach wszystko da się ogarnąć, ale druga sprawa czy ten koks jest warty swojej ceny? Średnio jest to 300-400zł za gram. W tej cenie można moim zdaniem wyrwać dużo lepsze specyfiki. Ludzie często myślą, że gdy jest taka cena to koks jest czymś lepszym, elitarnym (może i jest elitarnym, ale tylko ze względu na swoją cenę - nie każdego stać), a tak naprawdę jego cena wynika głównie z tego skąd jest importowany.
9 godzin(y) temu
Dla mnie mimo wszystko gra warta świeczki,koks jest jedyny w swoim rodzaju i to działanie ma pewien urok.Czasem podczas jakiejś okazji(jak kawalerski) koks sprawdzi się dużo lepiej od innych proszków,choć podkreślam że jest to moja subiektywna opinia
9 godzin(y) temu
Zgadzam się, że na wiele okazji gdzie chcemy wyglądać normalnie to sprawdzi się lepiej od np. ketonów, które mają w wielu przypadkach bardziej agresywne działanie i chęć na dorzutkę jest częstsza. Koks jak schodzi to też chcę się poprawić, bo wiadomo dopaminka, ale według mnie nie ma takiego gonienia za fazą.