Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy w razie konieczności, byłbyś w stanie zabić człowieka? 02/03/2026
03.03.2026, 21:48
Psychopata ? Nie no pewnie, lepiej dac sie bylo odjebac "pokojowym" talibom ? Bo przeciez wy lewacy wszystkich przez ktorych sa problemy uznajecie za pokrzywdzonych
wyobraz sobie ze taka specyfika pracy to byla
Zreszta, psychopata zabija by zaspokoic chore rzadze jakie nim targaja, a ja badz co badz nie czerpalem z tego przyjemnosci tylko staralem sie chronic siebie i innych z oddzialu.
Witamy w zyciu, ktore nie przypomina nic a nic waszej kolorowej lewackiej wizji
wyobraz sobie ze taka specyfika pracy to bylaZreszta, psychopata zabija by zaspokoic chore rzadze jakie nim targaja, a ja badz co badz nie czerpalem z tego przyjemnosci tylko staralem sie chronic siebie i innych z oddzialu.
Witamy w zyciu, ktore nie przypomina nic a nic waszej kolorowej lewackiej wizji
11 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11 godzin(y) temu przez Konrad Curze.)
bardzo pokojowym - znowu zaczął się konflikt z Talibami i Pakistanem, tylko, że tym razem Talibowie mają więcej amerykańskich zabawek, bo Wujkowi Samowi nie opłacało się ich zniszczyć / transportować z powrotem do Stanów.
8 godzin(y) temu
Część osób może być sparaliżowana strachem, część może nie cenić swojego życia aż tak i znalazłoby się więcej sytuacji, w których dana osoba wolałaby umrzeć niż kogoś zabić...
2 godzin(y) temu
ciężko to sobie wyobrazić, ale pewnie był bym zdolny jak każdy człowiek, gdyby mnie zmusiła sytuacja zagrożenia mojego życia lub życia mojej rodziny