Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
[APK] - Equalizer Poweramp
[APK] Equalizer Poweramp
Sprawdzałem apkę do dźwięku i serio Poweramp Equalizer to coś czego szukalem od zawsze
Najlepszy equalizer na androida, ma chyba wszystko co można wymyślić, serio
. Dla ludzi co lubią dłubać w dźwięku i wyciągnąć maksimum z telefonu.
Interfejs prosty, ale silnik audio zabija. Ja zostałem przy tym bo nic lepszego nie widziałem.
Jak ktoś używa, dawajcie swoje presety i ustawienia, może wymienimy się
Link: https://poweramp-equalizer.en.uptodown.c...d/download
Sprawdzałem apkę do dźwięku i serio Poweramp Equalizer to coś czego szukalem od zawsze

Najlepszy equalizer na androida, ma chyba wszystko co można wymyślić, serio
. Dla ludzi co lubią dłubać w dźwięku i wyciągnąć maksimum z telefonu.- Parametryczny EQ – mega dokładna regulacja pasmPreamp – podkręcisz cały dźwiękBalance / stereo – regulacja lewo/prawo
- Limiter i kompresor – nie pierdzieli przy głośnych utworach
- Globalny equalizer – działa na Spotify, YouTube, radio, mp3
- Profile i presety – możesz robić swoje ustawienia dla różnych słuchawek / gatunków
- Visualizer – fajnie pokazuje co się dzieje w dźwięku
- Bass/treble boost – wbijasz mocniej niskie i wysokie tony
- Widget / szybki dostęp – włączasz w locie bez wchodzenia w apkę
Interfejs prosty, ale silnik audio zabija. Ja zostałem przy tym bo nic lepszego nie widziałem.
Jak ktoś używa, dawajcie swoje presety i ustawienia, może wymienimy się

Link: https://poweramp-equalizer.en.uptodown.c...d/download
3 godzin(y) temu
Uruchomiony 11 godzin (sprawdziłem właśnie w aktywnych aplikacjach) do tego konfigurowwalem ustawienia z 10-15 razy przez parę godzin i może jedna reklama była ale nie wiem czy to nie na YouTube 
16zł premium kosztuje a zresztą znaleźć app crack to chwilka ale nie ma sensu bo wszystko śmiga.
Nic nie wciskają, premium możesz to więcej opcji będzie ale ja siedziałem godzinę i przejrzałem może 1/30 wszystkich. Polecam

16zł premium kosztuje a zresztą znaleźć app crack to chwilka ale nie ma sensu bo wszystko śmiga.
Nic nie wciskają, premium możesz to więcej opcji będzie ale ja siedziałem godzinę i przejrzałem może 1/30 wszystkich. Polecam