Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co najbardziej cenisz w swoim stylu życia? 18/06/2026
2 godzin(y) temu
Pracowitość, przywiązanie do natury, zaradność, lojalność.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
2 godzin(y) temu
Pracowitość,sumienność lojalność,zdrowy dystans do wszystkich i wszystkiego
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
2 godzin(y) temu
Lojalność, brak obojętności na czyjaś krzywdę, wrażliwość i ogólnie jestem taki ze nie umiem przechodzić obojętnie koło osoby która potrzebuje pomocy
w swoim życiu cenię znajomości, które nie są dwulicowym etapem, w którym nie oznacza ..spierdalaj
( huhu no na tym forum nie to już nie pamiętam ile razy powiedziałam, i paczajta co mamy... level 0 u niektórych ameb, które serdecznie pozdrawiam :* )
myślę, że drugi człowiek - który jest szczery i prawdziwy i z którym możesz zamienić słowo bez spiny, na luzie i tak po prostu, to jedna z większych wartości, które można "mieć" w tym życiu.
Bycie samemu i zatracanie się w sztucznym sczęsciu, które "klepie" coraz słabiej - to droga do nikąd. :*
( huhu no na tym forum nie to już nie pamiętam ile razy powiedziałam, i paczajta co mamy... level 0 u niektórych ameb, które serdecznie pozdrawiam :* )
myślę, że drugi człowiek - który jest szczery i prawdziwy i z którym możesz zamienić słowo bez spiny, na luzie i tak po prostu, to jedna z większych wartości, które można "mieć" w tym życiu.
Bycie samemu i zatracanie się w sztucznym sczęsciu, które "klepie" coraz słabiej - to droga do nikąd. :*