Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zasnąć po euforyku?
10 godzin(y) temu
Siemka!
Jakie macie sposoby na zaśnięcie po całodziennych maratonach z euforykami/stimami?
Przeczekać, of kors, najlepiej- ale tak dla kogoś, kto musi iść spać o określonej godzinie i wstać do roboty 😂
Czytałem tu o kwetiapince, że trzeba odczekać aż serducho się uspokoi, oczywiście nie poczekałem i myślałem że się przekręcę.
Z dostępnych mam: kwetiapine, trazodon i alprazolam (po samym xanie raczej nie zasnę, nigdy nie działał na mnie jakoś bardzo usypiająco a nie chce zapodawać więcej niż 1mg)
Może jakieś inne sposoby?
Jakie macie sposoby na zaśnięcie po całodziennych maratonach z euforykami/stimami?
Przeczekać, of kors, najlepiej- ale tak dla kogoś, kto musi iść spać o określonej godzinie i wstać do roboty 😂
Czytałem tu o kwetiapince, że trzeba odczekać aż serducho się uspokoi, oczywiście nie poczekałem i myślałem że się przekręcę.
Z dostępnych mam: kwetiapine, trazodon i alprazolam (po samym xanie raczej nie zasnę, nigdy nie działał na mnie jakoś bardzo usypiająco a nie chce zapodawać więcej niż 1mg)
Może jakieś inne sposoby?
Ja np.po zabawie z euforykiem odpadalem migiem ,a im dłużej to trwalo tym lepuej sie zasypiało takze niczego wiecej aby zasnąć nie potrzebowałem bo naturalny deficyt snu robił całą robote c.d samych stimów to już inny wymiar tutaj naturalnie po zabawie dłużej trzyma i ja aby to wygasic wbijam na troche do wanny co mnie mocno wycisza uspakaja ,wyhamowuje plus ciepły tresciwy posiłek tez jest zbawienny ,zalecany i po takim naturalnym rytuale tez w miare szybko zasypiałem ale dodać też musze że w stimach jestem weteranem takze mam to już opanowane
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
5 godzin(y) temu
( 9 godzin(y) temu)GlasshanD napisał(a): Ja np.po zabawie z euforykiem odpadalem migiem ,a im dłużej to trwalo tym lepuej sie zasypiało takze niczego wiecej aby zasnąć nie potrzebowałem bo naturalny deficyt snu robił całą robote c.d samych stimów to już inny wymiar tutaj naturalnie po zabawie dłużej trzyma i ja aby to wygasic wbijam na troche do wanny co mnie mocno wycisza uspakaja ,wyhamowuje plus ciepły tresciwy posiłek tez jest zbawienny ,zalecany i po takim naturalnym rytuale tez w miare szybko zasypiałem ale dodać też musze że w stimach jestem weteranem takze mam to już opanowane
Dziena!!!!!
2 godzin(y) temu
Ja na przykład mam problem z każdym euforykiem i mimo stosowania harm reduction, dobrego odżywiania się, to męczy się ze snem jakiś czas. Spróbuję ryzykowne metody tym razem i po zabawie zarzucę minimalną ilość benzo żeby przekonać się, czy mi to służy.
Są też sorty bardziej lub mniej oczyszczone przez co te uboki i rozdrażnienie męczy mocniej i na to nie mam wpływu. Najlepiej po prostu kupować od zaufanych źródeł. Paweł taki jest na pewno. Z resztą nie miałem styczności.
Są też sorty bardziej lub mniej oczyszczone przez co te uboki i rozdrażnienie męczy mocniej i na to nie mam wpływu. Najlepiej po prostu kupować od zaufanych źródeł. Paweł taki jest na pewno. Z resztą nie miałem styczności.
1 godzinę temu
Ten który pyta powinne głowie podleczyć
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości