Testowałem, ale po prostu nie jest to warte zużycia towaru - na bomby lepiej sprawdzają się wszelkie MMC i 4-CMC, ale jest to finalnie kwestia gustu - warto próować.
Wiadomo że bomby z 3 i 4mmc to poezja ale jak miałem tylko 3 cmc to próbowałem nohal i bomba i bomba raz że trzymała 3 razy dłużej albo nawet 4 to była w. Ogóle inna faza taka bardziej euforyczna(kozacka)
3 godzin(y) temu(Ten post był ostatnio modyfikowany: 3 godzin(y) temu przez Lukas1985.)
(Wczoraj, 23:55)Konrad Curze napisał(a): Robienie bomb z 3-CMC jest absurdem - do bomb się używa substancji o profilu euforycznym, używanie trójki na to jest marnowaniem towaru.
serio to piszesz ? xD
ktoś tego chłopa bierze na poważnie ? jeśli, ile ja już takich bredni widziałem.... dramat.c
( 10 godzin(y) temu)DrakoMalfoy napisał(a): Wiadomo że bomby z 3 i 4mmc to poezja ale jak miałem tylko 3 cmc to próbowałem nohal i bomba i bomba raz że trzymała 3 razy dłużej albo nawet 4 to była w. Ogóle inna faza taka bardziej euforyczna(kozacka)
Była bardziej euforyczna, bo wyciskałeś z 3CMC serotoninę, której tam prawie nie ma waląc absurdalnie duże ilości i gwałcąc sobie narządy.