Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
21.01.2025, 12:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.01.2025, 12:56 przez Lifeisbrutal.)
A mi czytanie o czegokolwiek porobionym wychodzi bardzo źle wychodzi...
Łatwo wtedy mi coś wkręcić i psychozę złapać.
Łatwo wtedy mi coś wkręcić i psychozę złapać.
21.01.2025, 14:30
Lifeisbrutal Ciekawe. Na jakim tle Ci się wkręca? Ja mam tak głównie po jaraniu.
Chociaż kiedy po stimach wkręcę się w jakiś artykuł o działaniu stimów na układ krwionośny, to potrafię na moment złapać schizę o zbliżającym się zawale i przez następne kilka minut mierzę sobie tętno. Ale dość szybko przechodzi, kiedy zajmiesz łeb czymkolwiek innym.
Chociaż kiedy po stimach wkręcę się w jakiś artykuł o działaniu stimów na układ krwionośny, to potrafię na moment złapać schizę o zbliżającym się zawale i przez następne kilka minut mierzę sobie tętno. Ale dość szybko przechodzi, kiedy zajmiesz łeb czymkolwiek innym.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
01.04.2025, 08:06
Jak polecacie zażyć substancje będzieto chłam big crystal czekam na sample pack żeby zrobić większe zamówienie.
01.04.2025, 08:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.04.2025, 08:26 przez Lifeisbrutal.)
filat Sposobów na zażycie jest wiele, zaczynając od sniff, oral, iv kończąc po pr. Co do dawkowania nikt ci nie doradzi zbytnio bo to kwestia indywidualna każdego z osobna. Jednego klepnie 100mg sniff drugiego dopiero 250 mg. Musisz sam znaleźć idealną dawkę dla siebie.
01.04.2025, 09:02
Rozumiem 3cmc substancja bardziej pobudzającaniż 4cmc metaklefedron tak więc testuje sniff 50 mg około nie licząc uczuleniówki.
Dzięki za odpowiedźkażdemuz forum.
Nie mam jak się wynagrodzić ktoś zrobił mi na złość i oddał z 2 punktów reputacji do -1 co zgłosiłem oczywiście raczej to nie frasobliwe będzie.
Bo moj staż na przeciwnym forum wynosi 12 lat nie żebym zalił czy coś.
Chcę sprawiedliwości.
Dzięki za odpowiedźkażdemuz forum.
Nie mam jak się wynagrodzić ktoś zrobił mi na złość i oddał z 2 punktów reputacji do -1 co zgłosiłem oczywiście raczej to nie frasobliwe będzie.
Bo moj staż na przeciwnym forum wynosi 12 lat nie żebym zalił czy coś.
Chcę sprawiedliwości.