Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
5CL-ADB-A
30.06.2022, 09:36
W tym wątku piszemy o substancji 5CL-ADB-A
Dostępna u jednego z vendorów z działu partnerskiego @"flightrcs"
5CL-ADB-A
Dostępna u jednego z vendorów z działu partnerskiego @"flightrcs"
5CL-ADB-A
08.09.2022, 21:06
Ta substancja to pieprzone narkotyki. Pamiętam, że palę w domu, palę... Budzę się W PRACY W KIBLU z fifką w rękach... więc palę... i wychodzę a tam kierownik z pretensjami, że jestem naćpany. Mówię mu, że jestem chory bo miałem rano 25 stopni (chodziło mi o 35 czyli takie osłabienie)
Kazał mi iść do domu to poszedłem, po drodze palę... budzę się w domu poobcierany... ZAJEBISTE TO JEST!
Kazał mi iść do domu to poszedłem, po drodze palę... budzę się w domu poobcierany... ZAJEBISTE TO JEST!
MDMB-4en-PINACA (nieprawidłowo znany również jako 5-CL-ADB-A) to syntetyczny kannabinoid na bazie indazolu, który jest sprzedawany w Internecie jako RC. MDMB-4en-PINACA został po raz pierwszy zidentyfikowany w Europie w 2017 roku. W 2021 roku MDMB-4en-PINACA był najczęściej występującym syntetycznym kannabinoidem zidentyfikowanym przez Agencję ds. Zwalczania Narkotyków (DEA) w Stanach Zjednoczonych. MDMB-4en-PINACA różni się od 5F-MDMB-PINACA (5F-ADB) tym, że 5-fluoropentyl jest zastąpiony fragmentem pent-4-enu (4-en).
Etymologia:
MDMB-4en-PINACA częściowo nawiązuje do schematu nazewnictwa kannabinoidów: LinkedGroup–TailChain–Core–Linker, gdzie:
Farmakologia:
Działa jako silny agonista receptora kannabinoidowego CB1 z wartością EC50 wynoszącą 2,47 nM. Wykazano, że MDMB-4en-PINACA jest około 2,5-3 razy silniejsza (2,47 nM, 239%) (poprzez rekrutację β-arrestyny 2 aktywowanej przez CB1) niż JWH-018 (25,3 nM, 100%), a jego powinowactwo wiązania in vitro jest ponad 10-krotnie większe niż w przypadku JWH-018.
Przegląd badań in vitro MDMB-4en-PINACA wykazał EC50 na poziomie 1,88–2,47 nM, Emax na poziomie 221–299% (w porównaniu z JWH-018) i wartość Ki na poziomie 0,28 nM dla receptora CB1 i wydaje się być 7 razy bardziej selektywny dla receptora CB2 niż dla receptora CB1. MDMB-4en-PINACA ma okres półtrwania in vitro wynoszący około 10 minut, ale w próbkach moczu ludzkiego odnotowano go do godziny po spożyciu, wytwarzając 14 metabolitów, które mogą mieć własną aktywność farmakologiczną i być wykorzystywane do identyfikacji spożycia MDMB-4en-PINACA.
https://en.wikipedia.org/wiki/MDMB-4en-PINACA
Obecnie ta substancja jest dostępna w sklepie GR8 ChemS. Piszcie opinie o tej substancji, dawkowanie, czas działania, przeżycia i wrażenia po niej i tak dalej. Jest to bardzo mocna substancja niby.
Etymologia:
MDMB-4en-PINACA częściowo nawiązuje do schematu nazewnictwa kannabinoidów: LinkedGroup–TailChain–Core–Linker, gdzie:
- MDMB oznacza metylodimetylobutanoan, grupę połączoną.
- 4en oznacza 4-en-1-yl, część łańcucha węglowego.
- PINACA oznacza pentylo-1H-INdazolo-3-karboksamid, grupę rdzeniową i łącznik.
Farmakologia:
Działa jako silny agonista receptora kannabinoidowego CB1 z wartością EC50 wynoszącą 2,47 nM. Wykazano, że MDMB-4en-PINACA jest około 2,5-3 razy silniejsza (2,47 nM, 239%) (poprzez rekrutację β-arrestyny 2 aktywowanej przez CB1) niż JWH-018 (25,3 nM, 100%), a jego powinowactwo wiązania in vitro jest ponad 10-krotnie większe niż w przypadku JWH-018.
Przegląd badań in vitro MDMB-4en-PINACA wykazał EC50 na poziomie 1,88–2,47 nM, Emax na poziomie 221–299% (w porównaniu z JWH-018) i wartość Ki na poziomie 0,28 nM dla receptora CB1 i wydaje się być 7 razy bardziej selektywny dla receptora CB2 niż dla receptora CB1. MDMB-4en-PINACA ma okres półtrwania in vitro wynoszący około 10 minut, ale w próbkach moczu ludzkiego odnotowano go do godziny po spożyciu, wytwarzając 14 metabolitów, które mogą mieć własną aktywność farmakologiczną i być wykorzystywane do identyfikacji spożycia MDMB-4en-PINACA.
https://en.wikipedia.org/wiki/MDMB-4en-PINACA
Obecnie ta substancja jest dostępna w sklepie GR8 ChemS. Piszcie opinie o tej substancji, dawkowanie, czas działania, przeżycia i wrażenia po niej i tak dalej. Jest to bardzo mocna substancja niby.
Sygnatura
23.02.2026, 12:22
Nie niby tylko naprawdę.
Zamówiłem niedawno dla ziomka na kartki to poskładało typów wielkich jak dąb
Nawet starzy jaracze zioła mieli gruboooo.
Tu nie ma mientkiej gry
Padło pytanie czy to wychodzi na testach w ZK
Ktoś coś?
Zamówiłem niedawno dla ziomka na kartki to poskładało typów wielkich jak dąb

Nawet starzy jaracze zioła mieli gruboooo.
Tu nie ma mientkiej gry

Padło pytanie czy to wychodzi na testach w ZK
Ktoś coś?
25.02.2026, 14:01
Byłem w kryminale . Wywieźli mnie na terapię od narkotyków. Były tam skropione szlugi i kartki. Gdy był przypał i wzięli na testy. To cały oddział poleciał z terapii bo wyszło. To było 3 lata temu. Nie wiem jak teraz z tymi nowymi canna.