Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
08.01.2025, 10:04
Ja mogę wziąć udział w konkursie na najbardziej zmysłowy striptiz.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
15.02.2025, 23:04
Hello to all.
I can do a proposal?
I the past I used to read an online magazine about cannabis where they rewarded readers who sent pictures of plants with girls next to them and... Boobs on display!
You could steal the idea... A nice bag of RC on nice boobs, maybe vote for the users, draw up a ranking and who wins... I don't know, what do you want to give away?
P.S. You're free to tell me I'm stupid... But who doesn't like boobs?
Google translate
Czytałem kiedyś internetowy magazyn o marihuanie, w którym nagradzano czytelników nadsyłających zdjęcia roślin z dziewczynami obok nich i... odsłoniętymi cyckami!
Możesz ukraść ten pomysł... Ładna mała torebka RC na ładnych cyckach, może głosować na użytkowników, zrobić ranking i wyłonić zwycięzcę... Nie wiem, co chcesz wystawić na sprzedaż?
PS. Możesz mi mówić, że jestem głupi... Ale kto nie lubi cycków?
I can do a proposal?
I the past I used to read an online magazine about cannabis where they rewarded readers who sent pictures of plants with girls next to them and... Boobs on display!
You could steal the idea... A nice bag of RC on nice boobs, maybe vote for the users, draw up a ranking and who wins... I don't know, what do you want to give away?
P.S. You're free to tell me I'm stupid... But who doesn't like boobs?
Google translate
Czytałem kiedyś internetowy magazyn o marihuanie, w którym nagradzano czytelników nadsyłających zdjęcia roślin z dziewczynami obok nich i... odsłoniętymi cyckami!
Możesz ukraść ten pomysł... Ładna mała torebka RC na ładnych cyckach, może głosować na użytkowników, zrobić ranking i wyłonić zwycięzcę... Nie wiem, co chcesz wystawić na sprzedaż?
PS. Możesz mi mówić, że jestem głupi... Ale kto nie lubi cycków?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
22.02.2025, 00:18
A może konkurs na najlepszy wierszyk/ fraszkę o tematyce lub z zawartymi ,,słowami klucz'' z naszego forum?