Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP - Opinie o produkcie.
03.04.2026, 16:51
Z jakiś rok temu pobierałam tą alfice i 25g starczyło na mi 2 miesiące, kiedyś się jeszcze napewno skuszę
04.04.2026, 06:11
nic dziwnego, ze prog zamowienia jest jaki jest, idzie sie domyslec, ze za nizszym progiem idzie tez chmara uzytkownikow, ktorzy wyczekuja od paczki do paczki, maltretuja Vendora w wiadomosciach, niektorzy to nawet dzwonili do firmy kurierskiej wypytujac co i jak z ich paczka, przeciez to proszenie sie o przypal, apvp jest dla osob zdecydowanych i nieimpulsywnych, dlatego tez pewnie jest niedostepna w nagrodach za aktywnosc
ale narzekanie nie jest na miejscu moim zdaniem, dla fanow takich specyfikow jest o tyle dobrze, ze takie kocury jak hexen czy mdphp, sa dostepne zarowno w mniejszych ilosciach na stronie, jak i w codwutygodniowych samplach
ale narzekanie nie jest na miejscu moim zdaniem, dla fanow takich specyfikow jest o tyle dobrze, ze takie kocury jak hexen czy mdphp, sa dostepne zarowno w mniejszych ilosciach na stronie, jak i w codwutygodniowych samplach
Zamówiłem.ost.pvp doleciało 25g w 3dji po czym jie tracac wolnego czasu od razu przystąpiłem do badania ,a te porwały mnie na dwie doby gdy wróciłem podzieliłem reszte jakieś 22gie na 3porcje i gdzieś poch9eaoem na później po czym odwiedziła mnie stala ekipa istot gotowa sabotujac wszystko co robiłem, wiem kim są ,widziałem ich i słyszałem jeden coś chodził.zza szafy ,która to jest dla nich portalem z równoległego wymiaru który zajmuje te same przestrzenie tyle że oni w naszym już byli i dzięki temu sa w stanie widzieć go i poruszać plynjue się między oboma aczkolwiek ich ruchy w naszym są ograniczone w ich poruszaniu się, wiem jak to brzmi ,wiem i nie zamierzam nikogo przekonywać o ich
istnieniu.
Poprzez obserwacje i skrupulatnie analizy wszystkich dowodów jestem pewien że umysł człowieka pod wpływem narkotyków zdejmuje "filtry " naszej gęstości dzięki czemu jesteśmy w stanie doświadczyć ich obecności.
Koniec końców zajebali mi z mieszkania resztę pochowanej
pvp ,a do jednej fiolki w której było jakieś 3g dostali sie i w jakiś sposób wplyneli na skład ów pvp tak że przestała być aktywna ,a która zaczęła w smaku przypominać coś na wzór soli kuchennej ale o znacznie słabszym jej smaku tak mnie krwa załatwili.
Naturalnie czekam na kolejne pvp ale tym razem nadwyżka będzie trzymana poza domem tak jej nie znajdą .
Ogólnie sama pvp bardzo aktywna lepszej nie badałem polecam z ręką na sercu
Oni też byli aktywni ale ich towarzystwa nie polecam
P.s Foto niestety nie mam ale jutro dodam jak wyglada aktualna powinno być jutto
Dziekuje Pablo !
istnieniu.
Poprzez obserwacje i skrupulatnie analizy wszystkich dowodów jestem pewien że umysł człowieka pod wpływem narkotyków zdejmuje "filtry " naszej gęstości dzięki czemu jesteśmy w stanie doświadczyć ich obecności.
Koniec końców zajebali mi z mieszkania resztę pochowanej
pvp ,a do jednej fiolki w której było jakieś 3g dostali sie i w jakiś sposób wplyneli na skład ów pvp tak że przestała być aktywna ,a która zaczęła w smaku przypominać coś na wzór soli kuchennej ale o znacznie słabszym jej smaku tak mnie krwa załatwili.
Naturalnie czekam na kolejne pvp ale tym razem nadwyżka będzie trzymana poza domem tak jej nie znajdą .
Ogólnie sama pvp bardzo aktywna lepszej nie badałem polecam z ręką na sercu
Oni też byli aktywni ale ich towarzystwa nie polecam

P.s Foto niestety nie mam ale jutro dodam jak wyglada aktualna powinno być jutto
Dziekuje Pablo !
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
28.04.2026, 12:49
Up
Pvp in transit foty w czwartek
Pvp in transit foty w czwartek
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace

![[Obrazek: IMG-20260406-095942748-HDR.jpg]](https://i.ibb.co/3YW5SPNR/IMG-20260406-095942748-HDR.jpg)
![[Obrazek: IMG-20260406-095839449-HDR.jpg]](https://i.ibb.co/DDgPmGzf/IMG-20260406-095839449-HDR.jpg)