Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
KuCoin 100USDT promo.
08.10.2022, 06:38
I mamy następnego uczestniczącego.
😁
Żeby była jasność (kocham ten tekst❤️) nie wykładam na to z własnej kieszeni, ale siebie nie wpiszę na listę. 🙂
😁
Żeby była jasność (kocham ten tekst❤️) nie wykładam na to z własnej kieszeni, ale siebie nie wpiszę na listę. 🙂
08.10.2022, 06:49
Kumplu, te jebane hakery wydoiły właśnie giełdę Binance na 100 milionów dolarów niczym krasulę na polu.
Myślisz,że nie poradzą sobie z Wami?
Myślisz,że nie poradzą sobie z Wami?
I wiadomości z forum: "padły podejrzenia iż to Kot jest zamieszany we włamanie się na stronę, dodawanie kryptoPlusików, komentarzy i edytowanie postów Mańka odnoście laureatów Aktywności." 
Pytanie egzaminacyjne:
PO CO KOMU TYLE HAJSU? 🙃
PS
przeczytałem "myślicie, że z Wami sobie NIE poradzę" i myślałem, że sugerujesz delikkkatnie, że te sto baniek to Twoja sprawka. 🤣🤣

Pytanie egzaminacyjne:
PO CO KOMU TYLE HAJSU? 🙃
PS
przeczytałem "myślicie, że z Wami sobie NIE poradzę" i myślałem, że sugerujesz delikkkatnie, że te sto baniek to Twoja sprawka. 🤣🤣PRZYPOMINAM: KAŻDY KTO SIĘ TU WPISZE DO WIECZORA
MOŻE WYLOSOWAĆ KRYPTO OD TAJEMNICZEGO SPONSORA 😎
Niechcący aż się rymło. 😎
08.10.2022, 07:16
Jaka jest ilość włosów na centymetr kwadratowy, dziesięć centymetrów nad nadgarstkiem?
No właśnie, a hakery wiedzą i zabiorą Wam te kucoiny.
No właśnie, a hakery wiedzą i zabiorą Wam te kucoiny.
Czyli teoretycznie każdy kto się wypowiada np. na Twitterze, FB i ogólnie w sieci - o kryptowalutach jest narażony na ryzyko. 🙃
@"kot_kreskowy" w historii KuCoin było już włamanie na giełdę, ale KuCoin jest ubezpieczony z tego co pamiętam i każdy odzyskał swoje wirtualne monetki. 🤗
27.10.2022, 20:02
Stara, opowiadana dzieciom ma. dobranockę legenda głosi, że się w końcu zgłosiłeś po tą jednanoc NAGRODĘ. 🤣
Generalnie wygrać miał KAŻDY, na SZCZĘŚCIE było tylko DWÓCH Usestników. Drugi obok Ciebie uczestnik tego samego dnia się zgłosił.
CZWARTY
!!!!!raz pisać nie będę!!!!!

![[Obrazek: salute-yes-sir.gif]](https://media.tenor.com/u04Bj4lMzPgAAAAC/salute-yes-sir.gif)