Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
08.04.2025, 12:43
Tak właśnie było. Opłatę transakcyjną już wliczył w ilość włożonej gotówki (chyba 30 zl). Nie było nic pisane o żadnym dodatkowym fee ani tym razem, ani 15 razy wcześniej, jak korzystał z bitomatu. Siana dalej nie ma. Robił to tyle razy, że nie ma mowy o pomyłce.
08.04.2025, 15:17
Oj współczuje :/ jeżeli transakcja była robiona na "czysty" portfel i zachowałeś kwitek chyba możesz to jakoś zglosić do firmy która jest właścicielem danego bitomatu. Jeżeli potfel był już użyty w niecnych celach, nie jestem pewien czy taka operacja jest bezpieczna... Pierw prawdź dokładnie czy na pewno adres z kwitka zgadza się z adresem twojego portfela.
10.04.2025, 18:56
A to nie był bitomat gdzie samemu się ustawia opłatę za przesył? i nie ustawił za małego fee?
Kiedyś jak wysłałem BTC z małym fee i siec była zapchana to czekałem kilka godzin jak dojdą 🙄
Kiedyś jak wysłałem BTC z małym fee i siec była zapchana to czekałem kilka godzin jak dojdą 🙄
10.04.2025, 20:15
W bitomatach FlyingAtom już nie ustawia się Fee, naliczane jest automatycznie. A nawet jak byś ustawił małe to więcej niż 1 dzień iść nie powinno.
10.04.2025, 20:23
Ja raz czekałem jakieś 24h na potwierdzenie transakcji. Z tym, że to nie było przez bitomat a normalnie z portfela. Ustawilem wtedy jakieś mniejsze fee. Możliwe, że bitomat też takiego użył, przy dużym obciążeniu.
10.04.2025, 20:29
Miałem kolejny raz dziś nieprzyjemność wpłacać kasę we FlyingAtom, transakcja do Pablo poszło "coś koło 300 stówki" dotarło niewiele powyżej 250 zł,
tak - fee jest automatycznie ustawiane 30 zł + 5% od wartości wpłaty – taki był komunikat na bitomacie.
W innych sieciach to standard, że samemu się ustawia fee...
tak - fee jest automatycznie ustawiane 30 zł + 5% od wartości wpłaty – taki był komunikat na bitomacie.
W innych sieciach to standard, że samemu się ustawia fee...
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !