Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sprzątający alkoholicy
24.10.2022, 13:20
Tak sobie pomyślałem gdyby takie coś wprowadzili w PL i podchodzi do żuli pijących piwo na ławce w parku policja i pyta
- co panowie tutaj robicie ?
-SPRZĄTAMY !
- To miłej pracy ...BEKA
- co panowie tutaj robicie ?
-SPRZĄTAMY !
- To miłej pracy ...BEKA
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
26.10.2022, 20:31
Jak dla mnie pomysł dobry, lepiej żeby pili i sprzątali, niż pili i śmiecili
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
27.10.2022, 09:18
Dokładnie lepiej nich łączą przyjemne z pożytecznym a nie stoją i ludzie niektórzy nie chcą przy nich przechodzić bo wiedzą że jak dadzą im pieniędzy to z pewnością przepiją a niektórzy nie umieją odmawiać jak widzą kogoś w potrzebie
28.10.2022, 19:36
Rozwiązanie zarabiste, tylko że w innym kraju ludzie mają inne podejście 😑 tak mi się wydaje
29.10.2022, 01:08
(23.10.2022, 20:21)SztywnyMisza napisał(a): U nas raczej by to nie przeszło u nas wolą alkoholicy raczej kraść albo typowo zulic haKiedy mieszkałam w pewnej przyjemnej okolicy Poznania chodził etatowy alkoholik, któremu zona nie dawała juz na alko i pomagał w ogrodzie, robił zakupy, Osobiście korzystałam z jego pomocy. Ogarnął kolegę i zapakowali mi do busa kanape i kilka szafek za 5 setek miętowych (pamiętam jak dzis ze jedna dla niego na rozruch a po dwie jak juz kolege znajdzie). Pełna kulturka, uczciwy zarobek
29.10.2022, 16:06
ćpać trzeba umieć i robić to z klasą ...
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki