Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Życzenia Świąteczne
Dołączam się do życzeń ❤️ Życzę wszystkim zdrowych, pogodnych, radosnych Świąt Wielkanocnych. Najważniejszych dla Chrześcijan świąt ❤️
Oprócz tego chciałbym życzyć wszyskim spełnienia swoich marzeń, dostrzeżenia wartości swojego życia, czego wielu tutaj niestety brakuje 😪
Pamiętajcie, że Wszyscy jesteście stworzeni w jakimś celu, Bóg Was kocha! ❤️ Wiem, iż nie ma tutaj, wśród nas wielu wierzących, więc pozwolę sobie zacytować dla Was kilka cytatów, które możecie uznać za znak od Boga. W końcu nie bez przypadku trafiłeś/aś na ten post. Czyż nie? 💕
Wybrałem Ciebie, gdy planowałem stworzenie (Efezjan 1.11-12)
Nie byłeś pomyłką (Psalm 139.14)
Nie jestem odległy i gniewny, Jestem pełnią miłości (1 Jana 4.16)
I całym sercem pragnę Ciebie tą miłością obdarzyć (1 Jana 3.1)
Wszelkie dobro, jakie otrzymujesz, pochodzi z mojej ręki (Jk 1.17)
Nigdy nie przestanę czynić Ci dobra (Jeremiasz 42.30)
Jeśli będziesz mnie szukał z całego serca, znajdziesz mnie (Pwt. Pr. 4.29)
[Jezus] Przyszedł, by powiedzieć Ci, że nie liczę Twoich grzechów (2 Kor 5;18-19)
Zawsze byłem Ojcem i zawsze nim będę (Efezjan 3.14-15)
Ale czy Ty... "chcesz być moim dzieckiem?" (Jan 1.12-13)
Czekam na Ciebie (Łk 15.11-32)
Więc jeszcze raz chciałbym życzyć wszsytkim Wam, kochani, wesołego Alleluja! ❤️ Bądźmy dla siebie jak bracia i siostry, w końcu tworzymy jakąś wspólną społeczność 💪
Oprócz tego chciałbym życzyć wszyskim spełnienia swoich marzeń, dostrzeżenia wartości swojego życia, czego wielu tutaj niestety brakuje 😪
Pamiętajcie, że Wszyscy jesteście stworzeni w jakimś celu, Bóg Was kocha! ❤️ Wiem, iż nie ma tutaj, wśród nas wielu wierzących, więc pozwolę sobie zacytować dla Was kilka cytatów, które możecie uznać za znak od Boga. W końcu nie bez przypadku trafiłeś/aś na ten post. Czyż nie? 💕
Wybrałem Ciebie, gdy planowałem stworzenie (Efezjan 1.11-12)
Nie byłeś pomyłką (Psalm 139.14)
Nie jestem odległy i gniewny, Jestem pełnią miłości (1 Jana 4.16)
I całym sercem pragnę Ciebie tą miłością obdarzyć (1 Jana 3.1)
Wszelkie dobro, jakie otrzymujesz, pochodzi z mojej ręki (Jk 1.17)
Nigdy nie przestanę czynić Ci dobra (Jeremiasz 42.30)
Jeśli będziesz mnie szukał z całego serca, znajdziesz mnie (Pwt. Pr. 4.29)
[Jezus] Przyszedł, by powiedzieć Ci, że nie liczę Twoich grzechów (2 Kor 5;18-19)
Zawsze byłem Ojcem i zawsze nim będę (Efezjan 3.14-15)
Ale czy Ty... "chcesz być moim dzieckiem?" (Jan 1.12-13)
Czekam na Ciebie (Łk 15.11-32)
Więc jeszcze raz chciałbym życzyć wszsytkim Wam, kochani, wesołego Alleluja! ❤️ Bądźmy dla siebie jak bracia i siostry, w końcu tworzymy jakąś wspólną społeczność 💪
24.03.2024, 20:48
Życzę wszystkim wszystkiego, co najlepsze. Żeby przejść przez życie tak, jak chcecie i w pełnym zdrowiu. I to nie z racji świąt, tak po prostu. Bądźcie szczesliwi!
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
24.03.2024, 20:48
Lifeisbrutal No co racja to racja jak jebać to jebać kurrrwa ale może powrót albo jakieś hmmm.. przemyślenia Albo po prostu chłopak z dobrego serca chciał nam złożyć ładne życzenia?
Paktowski tym to mi zaimponowales naprawdę też mestem wierzący ale taka znajomość Biblii to już sama w sobie zasługuje na szacun sam znam N. Testament i to niepełny ale jeszcze dodać do tych życzeń specjalne wyselekcjonowane życzeni a a dla
nas, dla każdego wątpiącego to coś kocahego! Dziękuję ci też za talowe cytaty pozdro!
Paktowski tym to mi zaimponowales naprawdę też mestem wierzący ale taka znajomość Biblii to już sama w sobie zasługuje na szacun sam znam N. Testament i to niepełny ale jeszcze dodać do tych życzeń specjalne wyselekcjonowane życzeni a a dla
nas, dla każdego wątpiącego to coś kocahego! Dziękuję ci też za talowe cytaty pozdro!
29.03.2024, 00:15
podpisuje sie pod zyczeniami mimo, iz osobiscie tego klimatu wgl nie czuje, niech wam jajko zasmakuje, niech zajaczek przyniesie co tylko zamazycie.
a i zeby lany poniedzialek dla niektorych nie okazal sie na tyle lany, ze trzeba bedzie po nim dochodzic 4dni do siebie
a i zeby lany poniedzialek dla niektorych nie okazal sie na tyle lany, ze trzeba bedzie po nim dochodzic 4dni do siebie
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW