Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Phenazolam
28.06.2023, 02:00
Phenazolam; Clobromazolam
8-bromo-6-(2-chlorophenyl)-1-methyl-4H-[1,2,4]triazolo[4,3-a][1,4]benzodiazepine
Opracowany już we wczesnych latach 80. (czyli mniej więcej tak jak większość tego, co teraz ćpiemy ) ale konkretnych informacji tyle co kot napłakał. W necie z tego co widziałem, to brała to garstka osób, na dodatek dzieci z reddita, a na jeszcze gorszy dodatek to wszyscy którzy to testowali, na dobrą sprawę żarli kolorowe pressy w kształcie xanaxu więc... Na proch niby też nie masz gwarancji, ale fake xany to już dno i metr mułu. Czy się sugerować będziemy tymi wpisami czy nie, to na 100% słabe toto nie jest.
Jesli chodzi o budowę to zadna rozkmina, klasyczny zabieg - triazolowy analog benzosa, który jest już nielegalny lub kontrolowany na zachodzie/nie jest wprowadzony do lecznictwa w krajach zachodnich, czyli tak jak w przeszłości postąpiono z fludiazepamem (-> flualprazolam) czy flunitrazepamem (-> flunitrazolam) - taki zabieg skutkuje z reguły x10-12 mocy oryginału. Alternatywne nazwy to clobromazolam, 2'-chlorobromazolam, lub nazwy kodowe "DM-II-90", "BRN 4550445" nadane przez pracowników firm które pracowały nad tym związkiem.
Od jakiegoś czasu bezskutecznie poszukuję źródła - to chyba ostatni taki benzos z pierdolnięciem typu klonazolam/flunitrazolam/flubromazolam itd. Na drugsdata znalazłem dwa wykrycia phenazolamu - w jednym sprzedawany jako clonazolam, w drugim w miksie z phenazepamem, alprazolamem, bromazolamem i triazolamem jako "alprazolam"
https://drugsdata.org/results.php?search...Phenazolam
Zapraszam do dyskusji, oraz podzielenia się źródłami jeśli ktoś coś wie. Przecież to jest kurwa zbyt dobre, żeby nie mogło tego nie być wszędzie jak klonazolamu za legalu.
28.06.2023, 12:39
Coś słabo widzę na ten moment znalezienie źródła tego cuda heh mam przeczucie, że by mi podeszło, bo phenazepam baaardzo dobry był...
28.06.2024, 10:49
Pojawiłlo się u longflourish, w prochu oczywiście czyli tak jak być powinno. Kto pierwszy do testów?