Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Morfina
24.02.2024, 14:05
Lifeisbrutal bo to jest bez sensu normalnie jeść jak masz wchłanialność na poziomie 0.00002137% przy podaniu doustnym xD
Tylko przed takimi eksperymentami warto się dowiedzieć jak się to robi bo był tu taki zawodnik co zajebał bez żadnego przygotowania i go w ogóle nie poklepało xD
Tylko przed takimi eksperymentami warto się dowiedzieć jak się to robi bo był tu taki zawodnik co zajebał bez żadnego przygotowania i go w ogóle nie poklepało xD
06.04.2024, 16:08
Próbowałem MST Continus w dawce od 50mg i było w pytę.
Nie polecam przedawkować bo włączają się momentalnie nody przy 200mg bez tolerki i człowiek zasypia jak niedźwiedź na kilkanaście godzin twardego snu!
Nie polecam przedawkować bo włączają się momentalnie nody przy 200mg bez tolerki i człowiek zasypia jak niedźwiedź na kilkanaście godzin twardego snu!
12.05.2024, 09:51
Paliłem kiedyś Helenę pewnego razu była jakaś posucha i wpadła mi w ręce morfina więc tą pstryknąłem po jednej ampułce czy tam fiolce nawet zgięcia mi nie przeszłe trzy naraz i zgięcia przechodziły żeby złapać fazę to przynajmniej 5 6 szt fiolek