Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy powstana jeszcze sklepy stacjonarne
24.07.2023, 19:44
Powstana jeszcze stacjonarki typu
Hindupoint i euphoric shop?
Jezeli tak to jakie tam beda substance? Chodzi mi o jakis legal
Hindupoint i euphoric shop?
Jezeli tak to jakie tam beda substance? Chodzi mi o jakis legal
24.07.2023, 19:50
Po aferze jaka była parę lat temu z dopalaczami i łatwościa dostępu dla osób nie pełnoletnich na 99.9% nie powstaną już takie sklepy nie w Polsce.
Pamiętam jeszcze jak byłem w wojsku jak nam kazali przy dwóch takich sklepach stać i trzepać Watowcow i chłopaków z AoNu 😂 biedni studenci nie mogli kupić "wspomagacze" do nauki
Na szczęście mnie ominęła ta przyjemność, ale wiem że paru z mojej jednostki czaiło się i patrzyli czy któryś w mundurze tam nie włazi xD
Pamiętam jeszcze jak byłem w wojsku jak nam kazali przy dwóch takich sklepach stać i trzepać Watowcow i chłopaków z AoNu 😂 biedni studenci nie mogli kupić "wspomagacze" do nauki
Na szczęście mnie ominęła ta przyjemność, ale wiem że paru z mojej jednostki czaiło się i patrzyli czy któryś w mundurze tam nie włazi xD
25.07.2023, 11:34
Wątpię, chociaż byłoby to coś pięknego. Idziesz do sklepu wołasz 5 mefa i masz nic lepszego być by nie mogło. Cytując " Dobrze, że za marzenia nie karają " xD
25.07.2023, 12:35
Psy na stacjonarne są uczulone na pewno już nie będzie chyba że wymyśla jakieś dopki nowe które nie są zbanowane z chin