Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alprazolam
26.10.2024, 10:06
horsii mialem miesiąc temu diazepine dokladnie Relanium ale mala dawka 5 mg i w sumie nie miałem potrzeby wrzucenia tego po sesji bo i tak dalem rade zasnąć. Co do samego Relanium faktycznie pierwsze co po zarzyciu to wchodzi mocno na spanie ale dopiero po 2 tabletkach na raz. szkoda ze mialem tego tylko listek. Tylko u mnie kiedyś po ciągu amfetaminowym przy zjazdach mialem dosc mocne wjazdy na głowę typu leki obawy podejrzenia wszystkich o wszystko spiski itp dlatego chcę mieć coś na wypadek.
Ale faktycznie po takiej sesji klefedron gdzie nie doświadczyłem nigdy jazdy typu schizofremia mogło by się lepiej sprawdzic diazepina.
Ale faktycznie po takiej sesji klefedron gdzie nie doświadczyłem nigdy jazdy typu schizofremia mogło by się lepiej sprawdzic diazepina.
26.10.2024, 10:09
Diazepam, nie diazepina.
Po takim klefedronie to właśnie najlepiej o coś takiego, co ogólnie "uloży" człowieka, bo raczej cięzko o jakieś lęki i paranoje po klefie, dlatego uważam że diazepam wypadłby lepiej. Ale jak sie nie ma co się lubi, to wiadomo co.
Po takim klefedronie to właśnie najlepiej o coś takiego, co ogólnie "uloży" człowieka, bo raczej cięzko o jakieś lęki i paranoje po klefie, dlatego uważam że diazepam wypadłby lepiej. Ale jak sie nie ma co się lubi, to wiadomo co.
26.10.2024, 23:09
Dla mnie dobry jest estazolam żeby fajnie zasnąć po różnych melanżach Do tego długi czas półtrwania ma więc polecam
27.10.2024, 09:00
horsii zgadza sie przepraszam diazepam i poprawka do poprzedniej mojej odpowiedzi mialem Relanium w dawce 2 mg a nie 5 mg dlatego brałem po 2 razy.