Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Eluwina
31.10.2023, 23:23
Yalas albo Pudzilla, kto da więcej?
P.S. Po włosach poznłam 23:23
P.S. Po włosach poznłam 23:23
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
01.11.2023, 08:59
A nikt nie pomyślał że konto mógł założyć kajabuza? Zna tą osobę nick też taki znaczący zagrywkę
01.11.2023, 10:37
Lifeisbrutal nie nikt nie pomyślał kaja ma tyle multi że do jakiegoś na pewno pamięta
01.11.2023, 10:43
01.11.2023, 11:03
Lifeisbrutal i po co tak gadasz?
Mam lepsze rzeczy do roboty, niż zakładanie jakichś kont nawiązujących do moich byłych "FROGÓW" (Forumowych wrogoof).
Nawet jak czułem gniew względem kogokolwiek, to nie zakładałem takich parówiarsko-prowokacyjnych kont.
KAJALASEK albo YALABUZA to tak, ale oczczep się, ja nie mam 20 lat, tylko prawie kurwa 50.
Jak będziecie w takim wieku też będziecie chcieli spokoju, a nie rozkręcania "zabawki" po skręceniu której zostaje kilka elementów niewyjaśnionych które leżą i przeszkadzają.
POZDRO.
I Kajabuza z dużej proszę pisz.
Daj cokolwiek, jak masz...
Śmiech? płacz? low... chodź high...
W dal wzrok sięgać chwilę daje mgła...
The Streets blinded by the light refren masz mordeczko, rozkmiń, ziom wiesz to prosty przekaz, chodź krzyż... 🤪🤪🤪🤪
Mam lepsze rzeczy do roboty, niż zakładanie jakichś kont nawiązujących do moich byłych "FROGÓW" (Forumowych wrogoof).
Nawet jak czułem gniew względem kogokolwiek, to nie zakładałem takich parówiarsko-prowokacyjnych kont.
KAJALASEK albo YALABUZA to tak, ale oczczep się, ja nie mam 20 lat, tylko prawie kurwa 50.
Jak będziecie w takim wieku też będziecie chcieli spokoju, a nie rozkręcania "zabawki" po skręceniu której zostaje kilka elementów niewyjaśnionych które leżą i przeszkadzają.
POZDRO.
I Kajabuza z dużej proszę pisz.
Daj cokolwiek, jak masz...
Śmiech? płacz? low... chodź high...
W dal wzrok sięgać chwilę daje mgła...
The Streets blinded by the light refren masz mordeczko, rozkmiń, ziom wiesz to prosty przekaz, chodź krzyż... 🤪🤪🤪🤪
01.11.2023, 20:13
Nie no mylicie sie wszyscy, naczelny kaniarz wie kim jestem DD, i dlaczego ktoś mi zabrał profilowe, co za nazizm na serwerze, to zdjęcie jest dostępne ogolnie na internecie...
01.11.2023, 20:29
Pozdro
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!