Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Próba uczuleniowa.
29.11.2023, 23:27
No właśnie, dla większości z Was, temat wyda się banalny, ale tyle się mówi o bhp, frazes ten przewija się praktycznie cały czas, wbijane to jest praktycznie jak mantra. Chciałbym byście mi wytłumaczyli jak w praktyce do tego podejść. Przejrzałem sporo postów gdzie pisaliście że próba uczuleniowa była zapodana. Ilości były różne, 5mg, 10, 20 mg, a nawet i 50. No właśnie, jaką ilość przyjąć na taką próbę uczuleniową. Jak długo odczekać, i jak rozpoznać że jest ok. Bo np 50mg w przypadku 3cmc, 4cmc to raczej niewiele smyrnie, a np przy jakiejś alfie czy innym mocnym stymulancie, to może być już grubo dla kogoś kto pierwszy raz testuje jakąś nową substancję. Ciekaw jestem Waszego zdania.
30.11.2023, 00:00
Próba uczuleniowa: https://dopal.org/showthread.php?tid=123...czuleniowa
Wątek przeniesiony do śmietnika.
P.S. 20mg to dawka uczuleniowa a-pvp? Chyba komuś coś się pomyliło... Dla nowicjusza czy kogoś z niską tolerką to normalna dawka...
Wątek przeniesiony do śmietnika.
P.S. 20mg to dawka uczuleniowa a-pvp? Chyba komuś coś się pomyliło... Dla nowicjusza czy kogoś z niską tolerką to normalna dawka...