Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zrobic krok po kroku maczanke z CBD
20.12.2023, 19:01
Witam. Szukam dokladnego przepisu na kopliwe CBD.
Jak przygotować roztwór i jak to zrobic? Psikac ? podlac ?
ile np adb butinaca na 1KG cbd aby mord nie wykrecalo i nie zygali pod siebie..
Z góry dziękuje za pomoc.
PS. znalazlem na forum kilka przepisow ale nikt nie opisuje jak to zrobic z cbd. - Zalezy mi na przepisie na 1KG CBD
Posiadam dobre CBD na jakims canna ale moj dostawca za duzo sobie zyczy i chcialbym robic to sam.
Jak przygotować roztwór i jak to zrobic? Psikac ? podlac ?
ile np adb butinaca na 1KG cbd aby mord nie wykrecalo i nie zygali pod siebie..
Z góry dziękuje za pomoc.
PS. znalazlem na forum kilka przepisow ale nikt nie opisuje jak to zrobic z cbd. - Zalezy mi na przepisie na 1KG CBD
Posiadam dobre CBD na jakims canna ale moj dostawca za duzo sobie zyczy i chcialbym robic to sam.
20.12.2023, 19:05
Witam. Poszukuje dokladnego przepisu jak zrobic 1KG CBD na canna aby kopalo podobnie do normalnego thc i jak nadac doby zapach - .. Z góry dziekuje
PS. Posiadam dobre CBD na jakims canna ale moj dostawca krzyczy za duzo i chcialbym zaczac robic to sam.
PS. Posiadam dobre CBD na jakims canna ale moj dostawca krzyczy za duzo i chcialbym zaczac robic to sam.
21.12.2023, 22:36
a to sie nie robi tak samo jak na kazdym innym podkladzie?
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
22.12.2023, 14:31
Wrzucic do pojemnika z ocetonem i canna kilogram cbd i zostawic az wyschnie ? jakos kiepsko to wyglada moim zdaniem. A Ty jak sobie to wyobrażasz bracie ?
22.12.2023, 22:01
Dziękuje Bracie. Czytałem i myśle że na pewno istnieje lepszy sposob na CBD aby robić dużą ilość jednorazowo.