Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
mag**-ga***n.***p
13.02.2025, 16:09
(13.02.2025, 08:15)Blade12 napisał(a): SkoRpion87 już napisałem czekam na odp
Brnij dalej, najrzetelniejsze info straight od skorpion87;-)
Tylko nie waż się zakładać wątku, o jak mnie wypierdolil w asshola kolega x y z ;-)
22.02.2025, 12:27
(13.02.2025, 16:06)Lifeisbrutal napisał(a): 105gram Skorpion aka diabeuu666 twierdzi,że to zamówienia, ale to są sample. Więc raczej zamówienia normalnie latają skoro sample mu wysyłają.
Kolego wytłumaczylem sytuację z crystal mafia
Jak nie czytałeś to zapraszam do lektury.
Zauważyłem że lubisz afery kręcić cały czas o coś masz ból dupy do mnie....
Sample nie sample. Recki są szczere i pizzę jak działa dana substancja,nic nie jest naciągane!! Sam Vendor odrazu to zaznaczył żeby nie robić przypadkiem czegoś takiego.
Więc o co Ty masz ból dupy? O te sample? To sobie napisz może też dostaniesz. "Nie lubisz mnie to nie lub bez celu i bezsensu sku....." Jak to Gural nawijał .
I tak, zamówienia latają cały czas. Wszystko gra i towar ogień
Ale co ma piernik do wiatraka?? Napisałem, zgodzili się no i super. Poszedł test, recki wrzucone. Vendor ma coś przynajmniej w Temacie na temat swoich RC a potencjalni klienci przed zakupem mogą również sobie przeczytać recenzję i rozjaśni im to sytuację z jaką jakością RC mają do czynienia i jaki ma profil działania.
Dla każdego się tutaj jakiś pozytyw znajdzie. W czym kłopot? Zauważyłem, że tutaj każdy o coś jak sie nie przyjebie to chyba by korona mu z głowy spadła. LOBO to już wgl ręce opadają i brak słów. Ty też to wgl taki chodzący fimfaramafa i co to ja nie jadłem.w życiu i wszystko wiem najlepiej i nie znam się ale się wypowiem, kot kreskowy to już tradycja nakazuje jemu się przyjebac do mnie ale po prostu dla zasady....
Weźcie wrzućcie już na luz. Baby jesteście?
Nigdy w życiu błędów nie popełniliście różnych? Nigdy Wam niczego nie przestano wypominać i ani jedna rzecz nigdy nie została puszczona w nie pamięć? No to gratuluję. Jesteście naprawdę unikatami chyba.
Nikomu nic nie robię, pisze recki w różnych tematach sklepów. To i tak źle i zawsze ktoś jakiś powód znajdzie ale stworzy problem żeby sie dojebac o coś.....
23.02.2025, 03:40
SkoRpion87 Czytałem twoją " lekturę" u crystalmafia to po pierwsze. Po drugie wyjebane mam w sumie czy za to płacisz czy to sample, to twoja sprawa nie moja. Ja raczej nie czuje trzeby pisania do nich o sample bo jakbyś chciał widzieć we wtorek minie miesiąc jak jestem czysty od dragów typu mef, klef itp.
28.03.2025, 06:39
Super cieszę się. I trzymam kciuki i wytrwałości mimo, że jest mi ciągle jechane. Luzik
Czy sample czy nie. Recki by były identyczne. Nikogo nie promuje na siłę pisząc, że ma super towar a w rzeczywistości ma np chujowy......
Magic ma świetny towar. Wysokie dość ceny. Szczególnie kryształ MDMA.
Mefa i klefa nie ma akurat i raczej mieć nie będzie.
Polecam za to meskalinę. Wow. Coś zupełnie innego niż LSD i grzyby.
6-8h trip.
Balem się bo pierwszy raz ale nie ma czego. Świetna sprawa.
Grzyby w kapsułkach. GT robią robotę ale Jack Frost to już dla profi zawodników. Ogień 🔥
Krówki na THC, smaczne i ja walniesz całą to masz cały dzień lotę jakbyś 5g indica spalił hehehe. Świetne,głębokie rozkminy. No rewelacja
Ale cała na raz to dla tych co palą zioło na ogół bo świeżaka zmiecie z planszy i skończy się glebą i rzyganiem.
Z vapów jak już kto się zdecyduje to brać Indica.
Sativa nie wiem, nie dość, że ciężej jakos ten dym idzie to mniejsze chmury i z 10 buchów trzeba wziąć żeby poczuć. Powoli się wkręca.
Indica Tutaj nie dość że leciutko ciągniemy przy ustniku i wlatują cumulusy hehe 1-3buchy duże i boom. Bania konkretna
Ketamine również od nich polecam. Długo działa. Mocny towar i czysty. Faza po tym jest bo ciężko opisać. Kto próbował to chyba wie o czym pisze.
K-hole kilka razy już miałem i ten stan momentami przytłacza i naprawdę są momenty, w których myśli się, że się umarło. Totalny odjazd, zero kontroli. Ale podoba mi się k-hole. Nie miałem tak nigdy, że Czarno i nagle ocknalem się czy coś. Wszystko pamiętam. Leżałem na łóżku i jakbym się lekko w nie zapadł a łóżko albo TV zaczęło się oddalać. TV 75cali a widziałem je jak z odległości 10-15m. Niezła korba.
Będą mieć 2cb albo już mają i Salvie Divinorum.
Także polecam ten sklep nadal bo jest legit, wysyłki szybkie wysokei BHP zachowane.
Czy sample czy nie. Recki by były identyczne. Nikogo nie promuje na siłę pisząc, że ma super towar a w rzeczywistości ma np chujowy......
Magic ma świetny towar. Wysokie dość ceny. Szczególnie kryształ MDMA.
Mefa i klefa nie ma akurat i raczej mieć nie będzie.
Polecam za to meskalinę. Wow. Coś zupełnie innego niż LSD i grzyby.
6-8h trip.
Balem się bo pierwszy raz ale nie ma czego. Świetna sprawa.
Grzyby w kapsułkach. GT robią robotę ale Jack Frost to już dla profi zawodników. Ogień 🔥
Krówki na THC, smaczne i ja walniesz całą to masz cały dzień lotę jakbyś 5g indica spalił hehehe. Świetne,głębokie rozkminy. No rewelacja
Ale cała na raz to dla tych co palą zioło na ogół bo świeżaka zmiecie z planszy i skończy się glebą i rzyganiem.
Z vapów jak już kto się zdecyduje to brać Indica.
Sativa nie wiem, nie dość, że ciężej jakos ten dym idzie to mniejsze chmury i z 10 buchów trzeba wziąć żeby poczuć. Powoli się wkręca.
Indica Tutaj nie dość że leciutko ciągniemy przy ustniku i wlatują cumulusy hehe 1-3buchy duże i boom. Bania konkretna
Ketamine również od nich polecam. Długo działa. Mocny towar i czysty. Faza po tym jest bo ciężko opisać. Kto próbował to chyba wie o czym pisze.
K-hole kilka razy już miałem i ten stan momentami przytłacza i naprawdę są momenty, w których myśli się, że się umarło. Totalny odjazd, zero kontroli. Ale podoba mi się k-hole. Nie miałem tak nigdy, że Czarno i nagle ocknalem się czy coś. Wszystko pamiętam. Leżałem na łóżku i jakbym się lekko w nie zapadł a łóżko albo TV zaczęło się oddalać. TV 75cali a widziałem je jak z odległości 10-15m. Niezła korba.
Będą mieć 2cb albo już mają i Salvie Divinorum.
Także polecam ten sklep nadal bo jest legit, wysyłki szybkie wysokei BHP zachowane.
01.04.2025, 14:29
Wstrzymał bym się na waszym miejsc z zamówieniami. Zamówiłem za prawie 1k i cisza juz kilka dni
Dwóch ziomków to samo
Jeden dostał odpowiedź, że mają jakieś problemy z serwerem ale wysłali. Lecz nadal nic.
Nie wie o co chodzi ale dziwnie to wygląda.
Zawsze bez problemu wszystko i kontakt był ok....
edit:
Ziomek odebrał dziś paczkę.
Miało być
Liquid DMT X4
MDMA 20g
Vape Pen x 5 indica
Dostał liquid DMT x 1
Vape Pen x 2 sativa
10 x XTC
WTF???
Dwóch ziomków to samo
Jeden dostał odpowiedź, że mają jakieś problemy z serwerem ale wysłali. Lecz nadal nic.
Nie wie o co chodzi ale dziwnie to wygląda.
Zawsze bez problemu wszystko i kontakt był ok....
edit:
Ziomek odebrał dziś paczkę.
Miało być
Liquid DMT X4
MDMA 20g
Vape Pen x 5 indica
Dostał liquid DMT x 1
Vape Pen x 2 sativa
10 x XTC
WTF???