Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
STERYDY
13.07.2024, 02:43
Bzdury bzdury bzdury!!!!!
Propa walisz ed albo e2d
Enana e3d
Cypio e4d ale ja preferuję też e3d
Żadne raz na 5 dni czy raz w tygodniu!!!!
Waląc co trzy dni ciągle utrzymujesz testosteron na wysokim poziomie przez co też nie szaleje ci estrogen i nie musisz tak często faszerować się symexem np.
Żadnych odbloków!!! Chyba że zdrowie nie pozwala itp.to.ok
Odblokami rozpierdalasz sobie mega.gospodarke hormonalną.
Badania przed cyklem
W trakcie
I po cyklu l, żebyś wiedział do jakich parametrów wrócic z badań przed cyklem.
Stać cię na sterydy? Nie stać cię na profilaktykę i badania??? Odpuść sobie, bo zrobisz sobie krzywdę kolego.
Ja wale co trzy dni cypio 150mg tylko
I HCG
Symex do otrzymania estro w widełkach.
Jestem na redu to estro trzymam w dolnych granicach
Jestem na masie to estro trzymam wysoko, nawet ponad max. Ale tak żebym czuł się dobrze.
Dieta, trening, cardio
Tyle
Propa walisz ed albo e2d
Enana e3d
Cypio e4d ale ja preferuję też e3d
Żadne raz na 5 dni czy raz w tygodniu!!!!
Waląc co trzy dni ciągle utrzymujesz testosteron na wysokim poziomie przez co też nie szaleje ci estrogen i nie musisz tak często faszerować się symexem np.
Żadnych odbloków!!! Chyba że zdrowie nie pozwala itp.to.ok
Odblokami rozpierdalasz sobie mega.gospodarke hormonalną.
Badania przed cyklem
W trakcie
I po cyklu l, żebyś wiedział do jakich parametrów wrócic z badań przed cyklem.
Stać cię na sterydy? Nie stać cię na profilaktykę i badania??? Odpuść sobie, bo zrobisz sobie krzywdę kolego.
Ja wale co trzy dni cypio 150mg tylko
I HCG
Symex do otrzymania estro w widełkach.
Jestem na redu to estro trzymam w dolnych granicach
Jestem na masie to estro trzymam wysoko, nawet ponad max. Ale tak żebym czuł się dobrze.
Dieta, trening, cardio
Tyle
31.07.2024, 14:38
Trochę necro robię przy tym wątku ale ostatnio zaczęły mnie przekonywać anaboliki. Mógłby ktoś kto miał/w dalszym ciągu ma z nimi doświadczenie się wypowiedzieć? Mam genetyczną predyspozycję do stosunkowo szybkiego wzrostu tkanki mięśniowej ale lubię widzieć szybkie efekty
Jakaś konkretna dieta? Jakiego jedzenia/picia unikać żeby nie zrobić sobie krzywdy ani całkowicie nie popsuć sobie terapii anabolicznej? Jakiś najbardziej polecany anabolik dla kogoś kto nigdy nie ładował sterydów poza szprejem do nosa?
Jakaś konkretna dieta? Jakiego jedzenia/picia unikać żeby nie zrobić sobie krzywdy ani całkowicie nie popsuć sobie terapii anabolicznej? Jakiś najbardziej polecany anabolik dla kogoś kto nigdy nie ładował sterydów poza szprejem do nosa?
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
23.09.2024, 17:03
Test Cypio
DHB
I w sumie wystarczy. Ja wrzucałem jescze Turę do tego i był kosmos.
DHB
I w sumie wystarczy. Ja wrzucałem jescze Turę do tego i był kosmos.
24.09.2024, 16:46
Ja lecę aktualnie na Testosteronie enantat 300mg i Nandrolon 200mg co 5 dni i efekty zajebiste