Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
eloooo
07.04.2022, 19:57
(07.04.2022, 19:32)dimiliki napisał(a):Racja mordo ja miałem to samo 1000000xxxx razy ze pisalem prawdę a oni nie dodali posta plus to że napisali mi 2x ze jak mi się nie podoba to mam wypierdalać... tak się nie rozmawia z kimś który w krótkim czasie pomógł dużo ludzią oraz poparł dużo sklepów bo zamawiałem z bardzo dużo sklepów. Bardzo dużo!(07.04.2022, 19:22)hulerkfow23 napisał(a):debile i nic więcej ... nie da się nic normalnego na tym ich potłuczonym forum napisać zadałem pytanie na temat którego nikt nic wczesniej nie napisał i post został usunięty nie złamałem regulaminu ani nic robią wszystko to żeby tylko pchac swój sklep . kilka razy zamawiałem od escobara i jestem mega zadowolony . Prosto i konkretnie(07.04.2022, 18:57)dimiliki napisał(a):Sergiusza zaczęła boleć dupa, bo esco ustawił zajebiste ceny. Na początku najechało na esco chemcentrum beż żadnego realnego powodu. Nie mieli dowodów, niczego. Niedługo potem dziwnym trafem Sergiusz się przypierdolił znów nie dając żadnego dowodu.(07.04.2022, 18:53)Szyderca napisał(a):(07.04.2022, 18:48)xaardos napisał(a): siemaNO, zajebisty pomysł z tym forum bardzo kibicuje escobarowi i licze ze bedzie to strzał w 10 ! pozdrawiam wszystkich
Dobrze mowisz kolego , ja sam pomogę temu Vendorowi bo to normalny facet jest!
Racja cały czas myślałem o tym jak escobar załatwi sprawe z tymi chorymi ludzmi z tamtego posranego forum i nie ukrywam ze jestem mile zaskoczony bo pomysł jest swietny
Nikt nie zlecał pisania negatywnych komentarzy. Kazdemu vendorowi obrywało się wtedy kiedy miał gorszy sort, lub przestój w wysyłce. Ten przykład o fake coco, że niby komus cisnienie skoczyło to kurwa śmiech na sali, a nie dowod. Cisnienie tez skacze po kawie, więc nic dziwnego, że ktoś mógł się przeliczyć. Wystarczy spojrzeć na recki alfy. Jedni napiszą raj na ziemi, inni ze czysta schiza
07.04.2022, 21:23
trochę śmieszy mnie te najeżdżanie każdy na każdego stwórzmy społeczność jak na HYPE mimo wszystko zgodzę się ,że na dopku escobar .store bezpodstawnie został uznany jako scam . Recenzje mówią same za siebie z resztą nikt nie pisał ,że został oszukany tylko admin tak napisał xD