Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
W jaki sposób najlepiej odpoczywasz? -29/03
29.03.2024, 13:06
Jakieś 2-3 lata wstecz początki mojego ćpania brałem benzo na lulu, słuchawki w uszy i tak spałem teraz za chuja tak nie potrafię.
29.03.2024, 13:26
Podczas wspolnych zmyslowych lezen z kobieta swą, i nie mowie stricte o akcie plciowym;-D, bardziej pobudzenie zmyslow, dotyk zapach, muzyka w tle, masaz, rozmowa...spokoj cisza, stan milosci, spokoju i bezpieczenstwa...;-)
30.03.2024, 14:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.03.2024, 14:43 przez Lifeisbrutal.)
Odpoczywam, gdy naprawdę zasnę. A ostatnio u mnie z tym ciężko, więc bardzo tego pożądam... 😮💨
Może zacznę liczyć owce? Ps. nie używam RC codziennie, więc uprzedzam odpowiedzi, że to przez to 😉
Lifeisbrutal kocham jabłkowe piwka. Skąd to wyrwać?
Może zacznę liczyć owce? Ps. nie używam RC codziennie, więc uprzedzam odpowiedzi, że to przez to 😉
Lifeisbrutal kocham jabłkowe piwka. Skąd to wyrwać?
01.04.2024, 09:48
Paktowski Też mam problem ostatnio z zasypianiem budziłem się często w np o 2 w nocy i już spać nie mogę do samego rana. Liczenie owieczek? Hm...ja bym tak za chuja nie zasnął wkurwiałoby mnie to. Jak masz problem to kładź się bardzo późno spać np o północy, pierwszej coś w tym stylu mi to pomogło i ani razu w nocy się nie obudziłem. A jak chodziłem spać bardzo wcześnie typu 18 godzina (ale to jak było źle psychicznie ze mną) to z co najmniej 3 razy pobudka w nocy. Teraz wiadomo jestem w lekkim ciągu benzo to przesypiam całe noce praktycznie, ale to nie jest dobre rozwiązanie na dłuższą mete, nie wpierdalaj się w benzo jak nie masz potrzeby.
Co do piwa to leć do dino jutro jak będzie otwarte, raczej znajdziesz je w każdym. Jest dobre w smaku a co najlepsze tanie w chuj bo kosztuje tylko 2,99 zł 🍻🍎🍏
Co do piwa to leć do dino jutro jak będzie otwarte, raczej znajdziesz je w każdym. Jest dobre w smaku a co najlepsze tanie w chuj bo kosztuje tylko 2,99 zł 🍻🍎🍏
02.04.2024, 22:05
Ostanio jazdą na desce relaksuje sie , duzo frajdy mi daje